Flyttat hela helgen

Sov vår allra sisra natt i huset i fredags. I lördags förmiddag kom Anders och då började flytten. Slet som galningar hela dagen och eftermiddagen. 


Allt och alla skulle packas med!
Packade upp alla kartonger, ställde ordning i nya lägenheten och försökte organisera. Var helt slut när kvällen kom, var så trött. Fick dock ingen bra sömn då Tess skrek hela natten. Hon ville inte alls vara här i vårt nya hem utan ville bara ut och hem. Tyckte så synd om henne, hon var så stressad. Hoppas det går över snart annars vet jag inte vad vi gör!? Köpte en spray som heter Feliway den ska ge "en känsla av lugn och välbefinnande inom kattens närmiljö". Hoppas den funkar!

Idag fortsatte vi och hämtade de sista sakerna. Nu är det bara lite smått kvar annars är huset tomt. Känns så märkligt men ändå bra. Det är rätt steg för oss att ta.
Märker att vi är ovana att bo i lägenhet, jag är inte van vid att man hör sina grannar, porten som går igen eller dörrar som stängs. Antar att man vänjer sig. 
Kvällen är här och vårt sovrum är både mörkt, lite kalt och väldigt stort. Men jag gillar det. Det är en mysig lägenhet vi bor i❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: