Sovrum

När jag var i Varberg i fredags-lördags passade jonas på att göra om i vårt sovrum. Den blommiga tapeten bytes ut mot grå panelvägg. Blev så fint tycker jag! Som ett helt nytt rum. Älskar det.


God jul

24/12 och det är julafton. Mysigt! 
Ska chilla hemma hela dagen och sen åker vi till mamma ikväll. Där blir det blir trerättersmiddag och julklappar såklart med syskonen och mormor.
Jag som vuxen älskar julklapparna, de är halva julafton för mig. Hag vey att det är fult enligt många att tycja så, julklappar är till barnen jada jada...Men nej det håller jag verkligen inte med om! Det handlar inte så mycket om att få utan mer om att ge, få överraska,  slå in fina paket, öpoba och bli glad mm. Hela julklappsceremonin är viktig för mig, det är liksom the grand final för hela dagen.

God jul till oss alla.


Dan före dopparedan

Julafton i morgon.  Åh känns helt sjukt. Inte minst på grund av det milda vädret. Jag vill gärna ha en vil jul så i år är alla mina paket vita, vitt papper och vitt snöre.

Tog in och klädde granen i går kväll. Jag har 5 banankartonger ned julpynt. Sjukt mycket men jag älskar det. Tycker om att kunna variera mig och ha olika teman och färger från år till år.

I år blev granens färger vit, glitter och pastell. Tycker dem blev fin, lagom stor också.
Brukar alltid ta in och klä granen på kvällen före julafton.  Men ikväll ska vi till Pia och Åke för att fira julafton i förskott. Kommer inte träffa dem i morgon så då får det bli idag. Mysigt!