Rosa elektonik

I veckan var jag på NetOnNet för att köpa kaffekapslar. Då sprang till min stora förtjusning på en rosa elvisp och en stavmixer. Roligt!
Åkte direkt hem och gömde dem i köksskåpet så att Jonas sinte skulle se dem. Han hade väl dött om han insåg att jag just spenderat 200:- på rosa elektronik ha ha.
 
Andersson HDM 1.0 Pink
99:- styck. Ett fynd! :)

Grattis älskling

Idag fyller min älskade sambo och vän 26 år.
Äntligen (i 3 månader framöver) så är jag endast ett år äldre än honom. Känns bra!
 
Ikväll blir det middag på Michelangelo och den 10/5 är det lite kalas hemma hos oss.
 
 

Slutet gott, allting gott

Efter flera timmars slit bestående av telefon samtal, mail, annonser om upphittat katt, besök hos veterinären för att leta chip, polisanmälan mm så lyckades jag hitta kattens ägare i går kväll. De blev så glada när jag ringde och berättade att jag hade deras katt hemma hos mig.
 
När de kom och hämtade honom så blev det många lyckotårar vill jag lova! Så härligt. De var förstås förtvivlade över hur otroligt smal han blivit men glad över att han levde. De var övertygade om att han hade dött.
Han hade försvunnit från deras hem i Munkebäck för ca 20 dagar sedan. Sedan dess har inte fått i sig mycket näring så det var på tiden att han blev omhändertagen.
 
Nu är han i alle fall hemma och jag känner mig stolt och glad över att jag gjort någon så tacksam. Det kändes härligt att kunna glädja en hel familj på det sättet. Lycka!
 
Misse 15 år av rasen Abessinier