Shabby Chick

Ibland (nästan jämt) är Shabby det sötaste som finns i mitt liv, och jag kan inte få nog av att pussa och krama ihjäl henne.
Som de här två bilderna nedan, tagna när hon håller på och somnar i en stol på kontoret. Hur kan man inte älska denna varelse?!
Jag är så glad över att hon är med mig på jobbet hela dagarna, hon förgyller min vardag här. Det blir många skratt och mycket gos♥

Bästa köpet!

Bästa och dyraste köpet från Gekås blev de här rosa/svarta ridbyxorna. De kostade 249:- och satt som en smäck så de ska åkte direkt ner i min vagn.
Ska inviga dem idag tillsammans med lite annat som jag köpte på hästavdelningen, bland annat ett träns, ett schabrak, benlindor, tröja, pikétröja, ridvantar, ridstrumpor, och boots:)
 
(Har ingen bra bild på ridbyxorna så lånade en bild från Ljusdalsryttarna)
 
 

Tough Viking

Den 1 september går startskottet för Tough Viking i Stockholm. 2014 kommer tävlingen till Göteborg, Slottskogen och jag måste anmäla mig så snart det bara går.
En 12 km lång hinderbana genom lera, klättring, vatten och annat roligt. Kommer bli stentufft att ta sig igenom och i mål men fan vad skoj att ha gjort en sån tävling. Nu ska jag träna i vinter och vår så att jag är fit for fight den 26/4.
 
I april 2014 är det dags för tävlingen i Göteborg och då står jag på startlinjen, det lovar jag er!
 
Tough Viking-Sveriges tuffaste och roligaste race