Ny tatuering på gång

Var i förra veckan hos Marco på Inkslinger tattoo och beställde två nya tider. Den första är den 23:e oktober, då ska jag göra ett klassiskt hjärta med banderoll runt, i banderollen ska det stå Daddy´s girl. Gulligt och syndigt på samma gång. Nästa tid är i mitten av november och då är det pinuppan som ska hamna på låret, kommer bli as fint.


Typ ett sånt här hjärta är det jag har tänkt mig.Traditionelt men fint! Marco lär göra det super snyggt, trots att jag inte har någon bild eller liknande, men han fattar hur jag vill ha det!

Sivletto

Var på en grymt rolig affär på söder när vi var i Stockholm. Det är en blandning mellan klädaffär, secondhand och cafe och allting har en 50-tals känsla över sig.

Hittade så mycket fina klänningar, tröjor, skor och annat smått och gott. Hittade framför allt en grymt söt två delad klänning i svart och vitt, ångrar nästan att jag inte köpte den men jag visste inte rikigt när jag skulle använda den. Den var så fin så det är inte direkt en klänning man tar på sig varje gång man går ut...men den hade varit rolig att äga. Kanske måste beställa den från internet, problemet är bara att varje gång det smakar så kostar det dubbelt så mycket. Har verkligen inte råd med några dyra utlägg nu för tiden..

Johanna köpte ett par svin söta högklackade skor som man bara älskar. Jag är för lång för såna skor men dom var som gjorda för lilla Johanna, Bilder på dem kommer inom en snar framtid, Håll utkik!!

Hur som helst så måste jag bara konstatera att Sivletto är en affär jag måste besöka varje gång jag är i Stockholm i fortsätningen. Tack Johanna för att du visade mig denna grymma affär!Såna här skönheter finns det gott om i Stokholm hetaste butik!

Utekväll med gänget!

I lördags var det fest för hela slanten. Vi började hemma hos oss där det var lite förfest. Killarna drog in till stan lite tidigare, jag, Johannan och Hannah stannade kvar en stund till. Vid tolvtiden tog vi vagnen in till stan och påbörjade den långa vandringen mot avenyn. Johanna som hade sina nya, högklckade skor på fötterna hade svårt att hinna med, men till slut befann vi oss utanför diamond dogs.

Hade igentligen tänkt gå till HardRock men eftersom killarna var inne på DD så gick vi också dit. Det slank ner ett par Kapten Morgan drinkar och stämmningen var på topp. Jonas stämmning var tyvärr lite väl på topp. Jag gjorde mitt bästa för att inte förvärra det hela, försökte bland annat lura i honom en kapten Morgan som enbart bestod av Cola, det gick bra ända tills Hannah skvallrade för honom....

Jag, Johanna, Jonas och Pete gick sen till Sticky Fongers, vi skulle träffa Johannas man!! Där var det mycket folk och tyvärr var det inte så himla roligt. Vi stannade någon timme men sen ledsnade vi. Gick förbi MacDonalds på väg hem, som alltid, och sen satte vi oss i en taxi och åkte hem. Var hemma gör sent, fattade inte hur det gick till!?

Vaknade på söndagsmorgonen och hade allmänt ont i kroppen, framför allt i huvudet. Det gock dock över när Jonas massareade/killade mig på hela kroppen, var grymt skönt. Tack babe!