Jobb i 11 timmar

Var på kontoret kl 08 i morse och skrev kontrakt. Det är tidigt för mig kan jag säga, i vanliga fall börjar jag kl 09...var ju sjukt tidigt klockan ringde idag!

I eftermiddag har jag visning i Uddevalla så jag kommer vara hemma runt kl 19 igen. Usch blir en lång dag detta! 
Men så blir det såhär inför midsommar och semester. Allt ska jobbas ikapp och jag ska ligga i fas. 
I går var jag tillbaka på kontoret vid 20:30 tiden för att få ut ett kontrakt. Hade då hunnit vara hemma i knappt två timmar.
Satan att det ska behöva bli så stressigt och jobbigt inför semestern....

Men det ska jag ta ikapp veckan som kommer! Är ledig veckan efter midsommar och ska ner till Simrishamn och njuta ab det. Ska bli såååå härligt! Det sägs dessutom att vädret i Österlen ska bli kanon :-) 


Fixad och kirrad med namnskylt och allt inför veckans sista kvällsvisning hi hi.

Present till mig själv

Jag slog till och köpte en klocka till mig själv i 30-års present. Tyckte jag förtjänade en fin present såhär inför den 27/7. Första gången jag köper en dyr märkrsklocka. 

Hittade en jättefin Michael Kors klocka som var sådär enkel och stilren. Samtidigt är den ganska stor och tung men ändå kvinnlig. 
Ska korta ner armbandet lite innan jag börjar använda den.

Kattungar snart

Tess blir tjockare och tyngre för varje dag som går! Tycker hennes mage är större denna gång än förra gången. Det syns mer redan nu jämfört med dagen innan hon födde sist.
Kattungarna är beräknade om ca två veckor, det går fort. Då roligt! Undra hur många de är? Hoppas på fem men blir glad för tre också...

Det är svårt att fånga magen och dess omkrets på bild. Hennes päls skymmer den. Men det syns tydligt irl, inte minst när man vet hur smal och snärt hon är i vanliga fall.