nyår

Då sitter man här med nyårs kläderna på och bara väntar på att det ska bli dags.
Dagen till ära har jag mina nya skor på mig. Hittade dem idag och kände att det var dags att införskaffa sig ett par "finskor". Jag som annars bara går i platta stövlar, converse och boots behöver ibland piffa till mig:)

Vad tycks?


Älskar snörningen baktill och att de inte är allt för höga! Dessutom är de fodrade i leopard, kan det bli bättre?!

Gott nytt år på er.

Tradera race

Nu har jag återigen fått ett ryck och rensat ut min garderob. Har lagt ut en hel del saker på tradera. Så är det någon som dels vill göra en bra deal, men också hjälpa mig med att få mer utrymme här hemma!? Klicka här för att komma direkt till mina tradera aktioner. 


Smakprov på vad som finns....

Ett krig har startats!

Jag har för längesen "förbjudit" Jonas att köpa/ta hem fler grejer som går på bensin, batteri eller el. Jag är så trött på alla sladdar, elektronikprylar, kameror, mc tillbehör, elektriska verktyg, tv apparater och allt annat. Halva lägenheten är fylld av dessa prylar, de tar över mitt hem. Teknik prylarna och baren tar över 50% av vårt hem...Är det rätt! Ja, tills nu. Jag har kunnat bortse från det om inga fler prylar eller barer tillkommer.

Jonas har tjatat om ett jävla PS3 spel men jag har sagt nej, nej, nej. Inga fler saker som går på bensin, batteri eller el! Eftersom han förbjuder mig att ha några fler djur, inte ens en hamster eller en liten guldfisk i en skål, så kan han glömma sin teknikprylar. Så då har vi kompromissat, inget PS3=inget djur, köp av PS3=köp av djur.

Vad stod hemma, monterat och klart när jag kom hem igår? Ett PS3, med sladd, kontroller och hela skiten. Fan vad lack jag blev.
Så gissa vem som idag beger sig till zoo affären och köper en ullig, gullig liten hamster. JAG!  Eller om jag köper ett akvarium på 50-60 liter och fyller det med färgglada fiskar!? Att gå till zoo affäen är som att gå in i godisbutiken för mig, så man vet aldrig vad jag kommer ut med...Kanske en fågel? Eller ett marsvin?

Nu ska Jonas få känna på kriget som han just satt igång. PS3 mot ett husdjur, vem vinner?

Titta vad söt!