Mindre kött

Senaste tiden har jag fått mindre och mindre smak för kött. Vet egentligen inte varför men antar att det är en kombination av att vilja bli nyttigare och snällare mot djur och natur,  men också för att jag inte tycker att det är så gott. Köttsmaken blir ibland osmaklig.

Min nya grej är att steka romansallad och äta till lunch och vegsnitzel till middag. Kan också äta mozzarella, tomat och basilika sallad tre gånger pwr dag. Jäkla gott och enkelt oxh kul när jag har egen odlad basilika i väzthuset (snart även tomater, de är på g...)
Kan äta dessa tre rätter varje dag om jag hade kunnat.  Nu lever jag ju med en kille som äter typ 1kg kött per dag så det blir svårt att få till fisk och vegetarisk hemma. Men jag försöker! 


Börjat rida igen

Jag har sedan två veckor tillbaka börjat rida igen. Har stallet en dag i veckan nu till att börja med och det känns väldigt lagom. Är så glad över att vara tillbaka och uppe i sadeln! Har längtat efter att rida, mocka skit och känna doften av häst. Älskar det.

Vill så gärna ha en egen häst men tills dess får jag nöja mig med att rida på någon annans. 

Namnkalas för Minja den 7/7


Minjas namnkalas är den 7/7 och temat är bubbel. Alltså bubbel som i dryck men också bubblor som i ballonger och såpbubblor typ. Min tanke är att pynta och göra det fint med massa heliumballonger, köpa små såpbubblor flaskor och lägga ut, bjuda på champagne och ha en liten namnceremoni. Detta blir både ett namnkalas och en välkomstfest. Längtar tills det är dags!

Har köpt hem helium och ballonger, de söta inbjudningskorten är sedan länge skickade och vi planerar nu mat och dryck mm. Håller tummarna för fint väder så att vi kan nyttja altanen. Vi blir nog minst 40 personer så allt utrymme behövs.