30/6

Sista dagen i juni månad för i år och idag har sommarvärmen äntligen kommit på rikigt till vår stad. I morse innan klockan ens var nio stekte solen och det var 20 grader varmt ute. Super härligt! Blir så glad om det kan vara såhär i ett par dagar framöver. Tog på mig kjol, sandaler och en tunn topp till jobbet idag, nu är det sommar på rikigt!!!
 
Helgen tillbringade jag och Shabby i Simrishamn med la familia. Hade en underbar helg med god mat (gick säkert upp 1 kg per dag där nere), massvis med shopping och mycket vin. Ha ha vi bara åt, var fulla och spenderade pengar. Man kul var det och det kändes verkligen som om batterierna laddades om på nytt under denna lilla weekend. Nu har jag ork och energi till slutspurten såhär inför semestern.
Hade en super fin dag med sol och värme, det var till med så att några av oss brännde oss i solen. Tillbringade hela den dagen ute i den härliga trädgården och på stan.
 
Nu ska jag vara hemma i helgen coh ta hand om mitt hus+trädgård, har varit iväg två helger i rad så jag längtar efter en riktig hemma helg med fix och pyssel i huset. Johan fyller dock år i morgon så på fredag blir det till att fira honom med en grillkväll i Slottskogen. Roligt, ser fram emot denna tillställning.
 
Ja det var väl allt för såhär länge, se you later.
 
Pappas fikonträd har hur många fikon som helst. Undra om de kommer gå att äta framåt sensommaren?
 
 
Utsikten från sovrumsfönstret som mötte mig så fort jag vaknade var denna mysiga innergård. Skåne och speciellt Österlen är sjukt vackert och unikt.
 
 
 

Simrishamn

Nu åker jag och Shabby mot Simrishamn. Vi har alltså ca 3.5 timmar i bilen framför oss. Inte så kul men helt klart värt det.Mamma, Gunni, Leo, Mattias, Anders och barnen är redan där, hela Wahlgren klanen kommer alltså ses i pappas hus över helgen. Trevligt!
Dessutom är detta enda gången i sommar som huset är ledigt så detta är min enda chans att komma ner i sommar. Nästa lediga helg är i slitet av augusti....
 
Mina planer för helgen är att ladda batterierna (det behövs efter detta kaotiska veckorna på jobbet) och såklart umgås med familjen. Tänker att vi på fredag eller lördagkväll ska sätta oss på Måns eller Strand paviljongen och dricka vin, jag och mina syskon+Mattis. De äldre får vara hemma och vara barnvakt. Kommeräven unna mig en glass nere i hamnen, jag ska tillåta mig själv att fuska med lchf.
 
Sedan tänker jag även att jag kanske ska ta och stanna till vid Ullared, Gekås på vägen hem på söndag. Var längesedan jag var där och där finns alltid saker att köpa.
 
Ska bli så mycigt att komma ner till Simrishamn, älskar pappas hus där nere. Det är som en liten oas som man aldrig vill lämna.
 

Midsommar 2015

Årets midsommarafton och även midsommardagen tillbringades på Brännö. Jag och Jonas hade "stulit" huset från Pia och Åke och bjudit ut våra vänner. Totalt var vi 17 pers under kvällen och natten. Några åkte hem med sista färjan, men de flesta stannade kvar och sov över.
 
Det blev verkligen en lyckad fest och jag fick vågade till och med ett dopp i havet. Nu har jag badat för första gången i år, känns bra!
 
Bjuder på två bilder från midsommarhelgen: