Äntligen fredag äntligen

Äntligen är det helg och långledigt! Dessutom är det sol och 15 grader ute så det kan inte bli bättre.
Har ett intag i Alingsås i eftermiddag och sedan beger jag mig till stallet för att rida. Igår blev det bara myspys i stallet. Jag tvättade och schamponerade hela hästen, manen, svansen, smörjde hovar, borstade, flätade svansen och gjorde honom fin. Idag kommer han dock vara lika lerig som innan men han fick vara vit en kort stund i alle fall:)
Ska till stallet och rida även i morgon men första ska jag tärna i morgon förmiddag. Om det inte blir vin ikväll då kanske jag väljer vinet framför träningen...;) Vi får helt enkelt se.


Världens gosigaste häst♥

Bla bla bla

Shit vad det regnar idag då! Körde bil på E6:an förut och såg typ nada pga all nederbörd. Usch säger jag bara, nu vill jag ha sol och värme!

Idag efter jobbet åker jag och Ebba till stallet, han insläpp och middags fodringen. Ska bli mys pys att få komma till stallet men jag vetti fan om jag är så sugen på att rida i detta väder....Det är nu jag skulle kunna betala mycket pengar för att ha tillgång till ett ridhus. Jag rider nästan ALLA mina dagar så om jag hoppar över ridningen idag så tycker jag att det är ok. Vi kan behöva vila båda två:)

Efter stallet ska jag hem och gosa med min man. Jag är så glad i honom♥. Tänkte åka förbi Ica på vägen hem och köpa gotti, soff mys står på schemat. Idag var jag på apoteket och köpte 1 liter flux fluor skölj så nu kan vi äta godis med gott samvete;)

Källa