Tack Linda.

Vissa människor träffar man inte så ofta som man önskar. En del ser man liksom lite då och då, medan man träffar andra dagligen. Jag har kommit på att det spelar ingen roll hur många gånger eller hur ofta man ses. En del vänner finns alltid där för en, oavsett hur längesen det var sist man hördes av. De som man tror står en riktigt nära behöver inte alltid vara så bra vänner som man önskar att de var.

Det jag vill komma fram till är att vill man vara en bra vän så kan man vara det oavsett hur sällan man ses. Det är inte det som avgör. Vad som avgör är ens engagemang, en vilja och ens sätt att bry sig sina vänner.


Linda är en människa som jag tyvärr inte träffar så ofta som jag önskar, men hon finns alltid där för mig. Hon ställer alltid upp och är en bra vän i vått och torrt. Henne är jag rädd om!

Har fyndat leopard klänningar

Hittade två stycken super fina leopardklänningar på nätet som jag var tvungen att klicka hem. Kanske kan jag ha en på julafton och en på nyårsafton!?
Hoppas de sitter lika bra som de ser ut att göra, men bara de inte sitter för tajt. Vill ju inte att magen och valkarna ska hänga utanför;)


49:-


79:-

Nyårsfest!

Blev så glad då jag äntligen har blivit bjuden på nyårsfest. De sista åren har jag nämligen varit med och planerat/haft samtliga nyårsfester. Ska bli gött att för en gångs skull få bli bortbjuden, kunna åka hem när man vill och inte känna någon press. Tack Malin och Henke för att ni styr upp nyår!


Jag och Malin visar oss från vår bästa sida, förra nyårsafton!