Mellandagarna

Julen är över, nyårsafton är snart här och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra eller vart vi ska befinna oss på nyår...Har dock ingen energi att ödsla på att stressa upp mig över det, utan det får bli som det blir:) Resa till Trysil var på kartan men nu verkar set som om vi stannar hemma....Är ett gäng med stackarna som inte har några planer ännu, så vi får helt enkelt samla ihop alla och fira tillsammans.
 
Har varit i stallet och ridit 4 dagar i rad över julen och det har varit så mysigt. Har saknat min Pelle prins så mycket under dessa veckorna som vi varit ifrån varann♥ Hade det inte varit för min förkylning som vägrar ge med sig så hade jag varit i stallet10 timmar per dag. Istället har jag legat hemma större dalen av dagarna och snutit mig, hostat och förbrukat nässpray om vartannat. Men lite ridning och mys har jag allt hunnit med.
 
Nu ska jag förbi jobbet en sväng, mest för att kolla mail, post osv. Sen ska jag till Bagaren och Kocken och handla för mitt presentkort som jag fick i julklapp. Åh vad roligt med shopping till hemmet och köket, tröstshopping är det bästa.
 
Jul hemma hos oss:
 

god jul

Julafton är här och jg är sjuk! Fy fan vad tråkigt. Har varit lite småförkyld i några dagar och nu har det verkligen brutit ut: Är förkyld, hr ont i halsen och öronen och är helt orkeslös. Käns som om jag inte sovit på 2 dygn och sprungit ett maraton. Vill hest krypa ner i sängen m sova i ett par timmar men det går såklart inte, nu ska vi fira jul!
 
Var hos mamma och Gunnar i morse och åt frukost. Öpnade lite paket och jag fick så mycket fina saker-tack. Nu ska jag försöka ta mig i kragen och göra mig i ordning för julafton hos Jonas föräldrar. Trots att jag inte alls är på humör så kommer det bli en myig kväll, det vet jag.
 
God jul på er alla

Diadem

Mitt i dagens julklappsköp och jobbstress så sprang jag på en egen, liten förtidsjulklapp till mig själv. Ett svart diadem med nitar på-super snyggt!
50:- på Lindex, man tackar:)