9 kilo kärlek

I går var jag med Shabby hos veterinären, dags för hennes andra och sista dos av valpvaccination. Nu är det inte dags igen förrän hon är ett år gammal.
Passade på att väga henne när vi ändå var där och ni hade aldrig kunnat gissa vad hon väger nu...! När vi hämtade henne var hon nästan 10 veckor gammal och vägde då 6,9 kilo om jag inte minns fel. Det gör hon inte längre, nu vägen hon exakt 9 kilo. Jisses vilken stor och tung tjej detta verkar bli, hon är bara drygt 12 veckor gammal och väger redan 1/3 av Ebba.
 
Förresten gjorde hon succé på veterinärkliniken, hon ville hälsa och gosa med allt och alla, och var super glad hela tiden. han tyckte det var så kul så hon ville inte gå sen när det var dags att åka. Hon är en riktig liten glädjespridare som alltid har solskenshumör♥.
 

Fäller en tår

Måste dela med mig av denna underbart söta viden. Den visar en pojke med Down Syndrome och en hund som verkar förstår att pojken inte är som alla andra, och som vill visa sin medkänsla...
 
Vill varna för att ni kommer börja lipa när ni ser den, så tänk på det:)
 

Sol och minusgrader

Det härliga vädret ute får mig att vilja gå hem från jobbet och istället gå på långpromenad i Skatås. Varför är det såhär fint väder på vardagarna när jag jobbar och inte på helgerna istället?
 
Nej nu, ska jag jobba på ordentligt här så att jag kanske hinner med en längre promenix med Shabby. Måste ut och fånga de få solstrålar som erbjuds såhär i slutet av februari:)
 
Ska snart inviga mina nya vårhandskar som jag köpt för ett bra tag sedan. De är as snygga och bekväma, längtar efter att få använda dem.