Så trött

Usch vad jag känner mig trött och sliten idag. Eller inte bara idag, har kännt mig svin trött sedan i går. Den här jävla klockan som ska ställas om ställer till det för mig! Hur kan en timme hit eller dit påverka såhär mycket? Varför håller vi ens på med klockan två gånger per år? Kan inte bara klockan vara samma hela året runt så slipper vi detta projekt?!
 
Har haft fullt upp i slutet av förra veckan och i helgen. Jobb på NK, stallet, visningar, kalas mm. I går var jag så trött så jag gav upp innan klockan 22. Men vaknade upp lika trött i morse ändå.
Har dessutom stallet och hoppträning ikväll och visningar både på tisdag och onsdag eftermiddag. Åh vad jag skulle vilja gå hem direkt från jobbet och softa med min bok i sängen...Men icke.
 
Är ledig från jobbet på fredag men ska till stallet på morgonen och sedan är det påsklunch hos mamma. Lördag och söndag jobbar jag på NK och på söndag är det stallet igen. På måndag har jag visningar hela förmiddagen. Ska man vara påskledig i veckan säger ni?! Ha ha nej inte för del, ingenting alls faktisk.
 


Hipp hipp hurra

Idag fyller världens gulligaste Linda år. I morgon ska vi fira det med drinkar, middag och boule (jag ska vinna!) på stan. Mysigt!
 
Nu när vi är vuxna och har fullt upp med våra svennebanan liv så hinner vi tyvärr inte ses så ofta. Jag önskar att det fanns tid, ork och utrymme för att umgås mer flitigt men tyvär. Livet, jobb och hemmet kommer dessvärre emellan.
Men det spelar egentligen ingen roll, för när vi väl ses så är allt som förr. Vi är lika nära vänner som alltid, trots att det kan gå veckor mellan att vi ses fysiskt. Det är jag så otoligt glad och tacksam över! Det är vad som skiljer de rikigta vännerna från bekanta.
 
 

Jobb på NK

 
I dag är sista dagen den här veckan som jag är på min vanliga arbetsplats. I morgon och på fredag är jag istället på NK och jobbar.
Det innebär naturligtvis att jag har fått jobba extra mycket de här tre dagarna för att kunna vara ledig i två dagar nu. Å andra sidan kan jag sköta mycket via mail och telefon, så även när jag befinner mig på NK kan jag jobba på rasterna mm. Har visningar i helgen och mycket att göra nästa vecka, så det funkar att jag är borta i två dagar såhär.
 
Tycker det är roligt att för två dagar göra något helt annat och befinna mig på en annan arbetsplats. Det är både lärorikt och kul att byta bransch för en dag.
 
Om ni vill komma och säga hej, eller är sugna på att spana in det nya vår och sommar modet på Henri Lloyd (som by the way är superfint, massor av fina nyheter finns på plats i butiken) så är ni välkomna förbi i morgon eller på fredag:)