2112

Går kvällen blev precis så magisk som jag hade hoppats på!

Vi började med middag på restaurang 2112. En jätte mysig rock n roll inspirerad restaurang med super god mat, bra service, massvis av goda öl på fat och en mysig uteservering. Det tog lite tid innan vi fick vårt bord och det tog ännu lite längre tid innan vi äntligen fick vår mat. Men den var helt klart värd att vänta på!

Efteråt gick vi vidare till Bar Himmel vid Storan. Där satt vi och drack goda men dyra drinkar ända tills klockan blev 1. Då var det dags att bege sig hemåt och hämta Ebba.

Gick och la mig först vid två tiden, trött, mätt, glad och lite små berusad=perfekt födelsedag!

Tack Johan, Johanna, Jonas och Hannah för att ni valde att tillbringa kvällen med mig. Ni är bäst!


Dagens bakisfrukost!

Födelsedags outfit

Idag var jag iväg en snabbis på Allum och inhandlade en helt ny 25-årsdags outfit. Tänkte att jag skulle vara lite extra fin på min födelsedag. Vi som ska ut och äta och allt...:


Jeansjacka, svarta tights, lös sittande transparent topp, leopard skor samt dagcreme. Det är vad jag ska ha på mig ikväll. Plus lite smink, smycken och dylikt.

Skorna får jag se om jag tar på mig, är rädd för att bli längre än Jonas i dem och är det något jag tycker är svin fult så är det när tjejen är längre än killen...


Köpte även ett par boots, en tjocktröja, en poncho och ett linne. Bootsen kostade egentligen 399:- men när jag kom till kassan så slog hon in 299:-. Man tackar!

Cupcakes

Har hittat så fina handdukar, duschdraperi och löpare med cupcake tryck på. Har beställd hem en duk, två handdukar och ett draperi så nu väntar jag med spänning på min leverans.

Jag älskar allt som är sött och gött, så vad passar då bättre än rosa textil med cupcakes på?!


Löpare


Draperi


Handdukar