En diagnos?

I morse var jag i stallet och tog tempen på hästkraken, 37.7 kg låg den på. Det går sakta men säkert framåt, men det tar för lång tid! Nu har han varit sjuk i 6 dagar och gått på febernedsättande och ändå har han feber till och från. Och skapet är fortfarande svullet, om än inte lika illa som förut.

Varför vet ingen vad det är för fel, varför blir han inte bättre snabbare och varför går inte svullnaden ner? Jag blir tokig på att inte veta.

Ni kan tänka er hur jag har googlat, frågat och efterforskat för att hitta ett svar...: det kan vara allt ifrån influensa, borrelia och ormbett till fång, infektion i kroppen till böld i pungen. Eller så är det en vanlig inflammation/infektion som är ofarlig och går över av sig själv eller så har ha fått en kraftig reaktion på knotten.

Alltså det spelar ingen roll vad det är bara jag får veta vad han lider av och vad hur det ska behandlas!

Ebba var med i stallet i morse och precis innan vi skulle åka hem så kommer hon gående med en stor "hästbajsboll" i munnen och tuggar nöjt. Fy fan vilket vidrig hund jag har! Inte nog med att hon har fästingar på ponanin (hon har nu fått droppar i nacken så det borde vara första och sista fästingen) hon äter dessutom bajs. Men jag älskar henne ändå såklart:)

Min bajsätande hund;)

Det går nedåt

I dag var jag på Sahlgrenska för näst sista gången. Nu är det bara en gång kvar sedan är det slut. Känns konstig med tanke på att jag varit där regelbundet i flera veckors tid. Men det ska bli skönt att slippa ta sig dit och ta blodprov mm varje vecka.

Passade på att väga mig i morse och nu stod vågen på 67.9 kg. Alltså 0,6 kilo mindre än för en vecka sedan. Shit vad bra jobbat måste jag säga. Här går det undan:)

2,9 kilo kvar till mitt mål och det fixar jag innan sommaren är slut.
Egentligen bryr jag mig inte om vad jag väger för det har ingenting att göra med hur jag ser ut. Men jag tycker att 65 kilo för en tjej på 170 cm låter lagom. Det ger ett BMI på 22,5=normalt.

Jag är inte ute efter en slank eller smal kropp, inte heller en vältränad kropp. Utan det jag vill ha är en fast men kurvig och kvinnlig kropp med former. Hur lyckas man med det om man inte är född med kurvor på rätt ställe?