Så trött

 
Idag är jag så jäkla trött och seg. Hade svårt att somna och gå till sängs i tid i går kväll, vilket resulterade i för lite sömn i natt. Klockan ringde halv fem i morse och då var det dags att köra till Lund tur och retur. Fy vad tråkigt. Kände mig galet trött halvvägs ner, hemvägen gick bättre.
Hade gärna gått och lagt mig en stund när jag kom hem vid lunchtid, men jag har mer jobb att göra. Ska jobba som vanligt resten av dagen idag och sedan är det dags för veckans andra mmx pass. SEN kan jag gå och lägga mig, oj vad jag kommer sova gott!
 
I morgon blir en lika hektiskt dag: Jobbar på morgonen, sedan till Ulricehamn för att lämna Tess och därefter hem för att packa och fixa allt inför Sälen. Halv fem har jag ett intag i city. Ska titta på en grymt fin lägenhet i mångmiljonklassen och jag hoppas verkligen att jag får uppdraget att sälja den, det vore grymt! Men det är klart jag kommer ta in den, jag är ju bäst på att vara en bra mäklare:)
Vid 18 tiden räknar jag med att vi kommer iväg mot Sälen. Det kan dock bli senare beroende på hur tidseffektiv jag är, stressigt värre. Tre dagar i Sälen med snö, skidåkning och afterski kommer göras underverk! Tre hela dagar med ledighet-jag längtar!
 
Jag och Johan i Hundfjället förra året.

Tess skickas iväg

Nej alltså hon ska inte skickas iväg för gott, utan hon ska lämnas bort för parning i några dagar. Åker till Ulricehamn redan nu på torsdag för att lämna bort henne och hämtar henne i slutet på nästa vecka. Jag är så spänd och förväntansfull! Tänk om hon får kattungar om några veckor, åh så gulligt.
 
Hon har börjat löpa där hemma nu och fy fan vad jobbgt säger jag bara! Det blir en kull sen åker hon till doktorn och får maskineriet bortkopplat för det här orkar jag inte med!
Hon är väldigt rastlös, skvätter (lägger 1 droppe kiss här och där, tex i Shabbys korg. Fy fan!!) är väldigt kelig och närgången, jamar och låter extra mycket och rullar runt mycket på rygg. Typiskt löpbeteende jag vet, men asså orka med en katt som håller på såhär?! Nej.
Tycker samtidgt synd om henne för hon verkar så stressad och spänd, nästan rädd och nervös, på gränsen till ett sammanbrott.
 
Har hitta en ragdoll hane till henne som bor utanför Ulricehamn. Han är super fin och är tydligen en riktig gentleman. I mina ögon är Tess en riktigt liten lady och jag är såklart väldigt rädd om henne♥ men jag gör detta för oss båda.
 
Här har ni kattungarnas blivande pappa. Visst ser han stilig ut!?

Nära döden

Alltså jag måste berätta om gårdagens mmx pass, det var helt insane!
 
För det första var det måndag, bara det. Sedan hade inte kört hårt sedan onsdagen förra veckan. Har dock varit ute och sprungit och pw i helgen, men just styrka hade jag inte kört på flera dagar. Det märktes kan jag säga! Detta var det tuffaste passet hittils. Inte mig emot, men jisses vad slutkörd jag blev.
 
Vi var bara sex personer i gruppen vilket kändes lyxigt, blev nästan som en pt timma. Efter 15 minuter rann svetten om mig och halvvägs in i passet mådde jag både illa och kände mig yr. Ha ha jag och Leo tittade på varann och bad till högre makter om styrka. När det var "vila" mellan övningar så betydde det jägarställning eller plankan. Ja men tack för den vilan kände jag.
 
Ah men det var sjukt hur trött jag var efter en timmes träning. Kände mig helt väck i kroppen resten av kvällen.
Men jag är där för att träna, för att köra slut på mig själv och för att komma i form så jag klagar inte. Jag vill bli as trött när jag tränar så det här passar verkligen mig. Men det är svin jobbigt och jag blir galet trött, igår så trött att jag knappt kunde stå rakt upp efteråt.
 
Men skam den som ger sig! I morgon är det dags igen och då kör jag rätt in i kaklet (om möjligt ännu hårdare än i går...).
 
I bakgrunden, till höger skymtar man en svettig tjej i grå töja=jag.