Ljusrosa och spets

Idag inviger jag min nya klänning som jag tänkte ha på midsommar! Den är ljusrosa med spets upptill, skärp i midjan och vippig nederdel.
Ska på studentfirande i eftermiddag och eftersom solen skiner och det är över 20 grader så åkte klänningen på redan idag.
Benen är såklart bara och för att bryta av det gulliga och söta upptill så har jag mina kängor på. Tycker om när man blandar hårt med mjukt, ljust med mörkt, söt med tufft osv. Kontraster ger alltid en fullträff!
 

Tårta som en morot

Har fått en "beställning" på en tårta som ska vara klar tills på lördag. Den ska se ut som en morot, alltså en orange morot med grön blast. Hur fan ska jag lyckas med detta? Har letat ihjäl mig efter orange marsipan/sockerpasta och har äntligen lyckas hitta det!  Nu måste jag fundera ut vad jag ska göra blasten av... Marsipan eller spritsa frosting som ser ut som gröna blad? Vad blir bäst tro?
Ska göra en form av en morot som jag sen ska skära ut tårtbotten efter. Till fyllningen hade jag tänkt vanilj, hallonsylt och hallonmousse.
Shit vilken press jag känner på att den här tårtan både ska se bra ut och smaka gott. Inte alltid man får en sån detaljerad och svår önskan när det kommer till födelsedags tårtor. Men kul ska det bli!
 

Drinkar på stan

I fredags efter jobbet åkte jag och Leo in till stan och gick på AW. Besökte Lounge och deras takterrass, drinkarna där var både goda och billiga! Gick vidare till Locatelli och där var drinkarna såklart ännu godare, men oj så dyra. Har inte vågat kolla på mitt kontoutdrag ännu...Det blev ett par drinkar, några glas vin och varsitt glas bubbel innan vi käkade på Burger King och sen åkte hem. Var hemma innan klockan 00.00 och det är ovanligt för att vara oss. Men det var skönt att vakna upp pigg och fräsch på lördag morgonen:)
 
Längtar efter sommarens alla After Worker, för det kommer bli en hel del!