Söndag 29/10

Vilken fin dag vi fick! Solen skiner,fick  en timmes sovmorgon i morse tack vare vintertid och jag ska hänga med Johanna idag. Hon har varit iväg på smekmånad och vi har inte setts på flera veckor.


Har en visning och ett annat jobbmöte sen är jag ledig resten av dagen. Så skönt! Ska gå en promenad i Skatås och njuta av solen, resten av året kanske bara bjuder på regn så det gäller att passa på!

Snart är det november månad, det går så sjukt fort nu. Känns som om julen kommer vilken dag som helst och det är så mycket jag vill hinna med innan dess. Vill bla åka till Ullared och shoppa loss men när ska jag få till det!? Och alla julklappar ska bli inhandlade. Shit vilken stress.
Ja ja det löser sig, en sak i taget.Fredag

Äntligen fredag äntigen! 
 
Efter tre helger med visningar har jag äntigen en helt ledog helg att se fram emot. Inte ens till stallet ska jag, var där i måndags och i onsdags istället så mina dagar är redan avklarade. Känns bra! Nu ska jag umgås med Jonas och bara ha det gött hela helgen.
 
Ska sova ut så mycket jag kan., för jag har sovit så dålig den sista tiden. Jag vaknar flera gånger per natt av att jag 1) är kissnödig 2) har kramp i en vad eller två 3) svettas och är helt blöt 3) är olidligt varm 4) har ont i fötterna som känns helt varma och svullna 5) drömmer en sjuk mardrömm och vaknar helt förvirrad och rädd 6) har ont i ryggen, höften eller annat ställe 7) har halsbränna.
Ha ha det är fan inte lätt, man jag klagar absolut inte. Har mått så sjukt bra (nästan för bra) och märker knappt att jag är gravid. Glömmer typ bort att det bor en parasit i min kropp för det märks knappt bortsett från sovandet, att jag är lite andfådd och trött samt väger 6kg mer än vanligt. 
 
Jonas har nog förberett en lite överraskning i helgen, jag ska tydligen packa väskan....Tror att vi ska sova borta och jag längtar efter att se vad han nu hittat på. Ska bli mysigt att umgås bara vi två, speciellt efter den här veckna. Jga har haft många sena kvällar och mycket visningar. 
Själv har jag ordnat middag till ikväll, det blir hummersoppa och skagentoast. Gött! Fredagar ska man alltid fira, lite extra mycket i dag då det nämligen är Internationella Champagnedagen. Visste ni det?
 
 
 
 

Över tröskeln

Jag har haft så svårt för att tänka på och köpa barngrejer. Det tar emot något enormt. Har inte köpt en enda pryl eller ens velat tänka på/prata om barngrejer...det har bara känts jobbigt.

Det blir liksom mer verkligt och sant om jag har barnsaker omkring mig. Dessutom blir det som ett definitivt kvitto på att livet aldrig mer kommer bli som förr, hejdå till mitt gamla liv och hej till det nya. Både på gott och ont känner jag...

Men nu är jag i vecka 26 och jag måste börja förbereda mig både praktiskt och mentalt. Kan inte stoppa huvudet i sanden längre och om jag väl kommer igång så kommer det bli lättare och lättare intalar jag mig.
Så, i helgen köpte jag mina första bebiskläder. Kändes sjukt och ovant men både roligt och läskigt. 
Nu är jag liksom över den osynliga och mentala tröskeln och det känns bra! Har lagt in kläderna i garderoben så att jag ser de varje dag, så blir det som en daglig påminnelse. Ett positivt inslag i vardagen.

Men nu har jag nog handlat klart på ett tag. Känner ingen panik eller stress, det är gott om tid kvar. Jag tar det i min takt och bara jag har en vagn, en bilbarnstol, några blöjor och några plagg när det är dags så lär vi överleva. Det är min filosofi just nu men det kan ändras på vägen ha ha.