Nya naglar

Det är drygt 3 veckor sedan jag gjorde mina naglar hos Malin och i love, love, love them♥ Så nu, trots att jag lovade mig själv att jag inte skulle lägga pengar på något så onödigt som plats naglar, så ska till Malin på tisdag för att göra om dem. Det behövs verkligen för de jag har nu har vuxit ut otroligt mycket och det ser inte klokt ut. Har dock inte tappat/brutit någon så en eloge till mig som varit så rädd dom dem:)

Den här gången tror jag att jag kör på leopard tippar!


Mina nuvarande naglar går i svart, rosa och silver.

De jag vill ha kommer att bli något i stil med detta:


Bild lånad av Malin.

Besök hennes blogg för fler bilder och info.

Mat för en sjukling

Igår åkte jag via Ica på vägen och köpte med mig mat hem. Gjorde fruktsallad av mango, melon och apelsin, köpte glass och hyrde film.Idag mår jag inte speciellt bättre, är fortfarande as förkyld och min hals värker som attan. Men jag har inte tid eller lust att vara sjuk så nu kör jag på som vanligt! Om jag inte låtsas om förkylningen så kanske den försvinner?!

Alone but not lonley

Vill ägna detta inlägg åt att reflektera över hur mycket bra, fina saker och människor jag har runt omkring mig. Trots att livet kanske inte alltid går den vägen jag vill så är jag glad och stolt över mig själv och det jag åstadkommit.
Jag kanske ofta och allt för lätt klagar över tillvaron och över hur saker och ting skiter sig. Men för det mesta så är jag glad och nöjd med mitt liv och allting i det. Jag har drömmar kvar att uppfylla men jag känner mig tillfreds med min vardag.
Jag måste lära mig att bli bättre på att uppskatta det jag faktisk har, att jag får vara frisk, att jag har folk i min närhet som bryr sig om mig, att jag äger världens bästa hund, de bästa vännerna i världen, att jag bor i min drömlägenhet, att jag jobbar med något som jag trivs med och som jag kämpat så för, att jag att förmånen att få rida Sveriges vackraste häst och att jag har en underbar familj!

Vi borde bli bättre på att uppskatta och omfamna allt det positiva i våra liv. Det är så lätt att bara lägga energi på allt det dåliga men det är ju de bra stunderna som får oss att leva!