Ryggskott!?

I går eftermiddag började jag få riktigt ont i ryggen. Det blev värre och värre under kvällen och hade jag inte haft några glas vin i kroppen hade jag säkert haft ont redan på kvällskvisten. Nu kom istället smärtan när efter att jag gick och la mig. Jag vaknade i natt och hade så ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Kunde inte vända på mig eller röra en fena utan att det stack som knivar i ryggen. Fick nästan panik där ett tag när jag inte kunde vrida på huvudet eller röra på benen utan att smärtan slog till. Sov såklart jätte dåligt i natt och när jag vaknade kravlade jag mig ur sängen. Hade fortfarande svin ont.

Nu under dagen har det känns bättre, men långt ifrån helt bra. Rätt som det är när jag rör mig så hugger det till. Det är i den vänstra filén bredvid ryggraden, ganska mitt på ryggen som smärtan sitter. Jag känner att jag är helt hård och öm i musklerna där. Skulle behöva gå och få massage, akupunktur, naprapatbehandling och allt annat som finns. Men Jonas säger att det beror på att jag är svag i ryggen och att jag måste träna den. Jag sitter ner mycket på jobbet och behöver få en starkare rygg och en bättre hållning. Han har såklart rätt. Måste börja komma igång med träningen. Men först måste jag bli fri från den här onda ryggen, som det är nu kan jag knappt gå eller sitta utan att ha ont så hur ska jag kunna träna?
 
 

AW

En inställd after work med jobbet/mäklarsamfundet blev istället en aw med lillebror :-D Sitter i trädgården utanför hans lägenhet och smuttar vin och äter lchf plock. Mysigt värre!

Nere på botten

Den här veckan har jag varit sjukligt trött och på dåligt humör. Jag tycker inte att något känns roligt och jag vantrivs hemma just nu. För tillfället vill jag inte ens åka hem och se röran, för jag blir bara galen av att se skiten vi bor i. Jag vet att det är tillfälligt, att det blir så när man renoverar och bygger om hemma, att man får räkna med det och att det snart är ett minne blott bla bla bla... Men just nu hjälper de tankarna inte!
Jag har inte ett kök att laga mat i, saker ligger huller om buller, det är byggdamm precis överallt och trots att jag dammsuger så är det lika dammigt om två timmar igen. Har försökt att inte lägga någon energi på hur det ser ut och hur rörigt det är, man just nu går det inte att låta bli. Bara jag stiger innanför dörren så vill jag gå hemifrån igen!
Jag vet att den här känslan kommer avta och att det snart känns bättre igen, men just nu vill jag bara ha tillbaka mitt hem! Ett hem att trivas i och kunna bo i. Längtar ihjäl mig efter vårt nya kök och att saker och ting ska bli normala igen.
Jonas håller humöret uppe hela tiden och jag fattar inte hur han orkar. Hur orkar han stå i den här skiten varje dag utan att spy och vilja hänga sig från taket? Själv vill jag knappt åka hem från jobbet för jag vet vad som väntar. Jag är mäkta imponerad över hans tålamod och positiva energi, önskade att jag hade lika lätt att se hela den här resan som något roligt och glatt. Jag tycker såklart att det är roligt men nu vill jag få klart allt och kunna leva och bo i huset som vi har kämpat så länge med att få klart. Vill ha vår belöning nu. Vi har snart bott här i ett år och ändå känns det inte som vi bott här utan som om vi arbetet här, detta är inget hem utan en byggarbetsplats. Vill se ljuset på andra sidan tunneln...