Nya rutiner

Sedan några veckor tillbaka så har jag lagt till med en ny rutin. Eftersom vår "städerska" kommer varannan fredag så ägnar jag varje torsdag kväll till att plocka i ordning. Jag städar undan prylar, kläder, disk och annat som ligger framme. Jag vill att det ska vara lätt för henna att städa, inte en massa saker som ska flyttas på.
Det känns så lyxigt att det enda jag behöver göra är att plocka undan, själva städningen gör någon annan. Snacka om skönt! Bästa investeringen ever...

Förresten har jag gjort fint i min trädgård idag. Var och köpte 5 säckar jord som jag fyllde rabatterna med. Planterade även påskliljor i min fina kruka. Jag är dukitg jag:)


Vårt hem!

Ensam

Resten av den här veckan är jag ensam på kontoret. Frånsett två hundar...De andra två är lediga, en är i Sälen den andra i Simrishamn. De har de bra!
På ett sett är det skönt att vara själv, det är lugnt, man kan ta allt i sin egen takt, ingen som stressar, ingen som lägger sig i osv. Men samtidigt så är det lätt hänt att man blir lite slö och lat när ingen ser en. Lunch rasten blir på något sätt liiite längre....Inte alls bra! Tur då att jag har dagen full av visningar, möten och en fotografering!

Förresten så fick jag jobbet på Hotell Riverton! Vet inte om jag berättade om det, men jag var där i Fredags på intervju och igår ringde de och sa att jag fått det! Så från och med nu ska jag jobba lite extra där och sedan i sommar blir det lite mer. Under några veckor jobbar jag 8-12 fem dagar i veckan. Känns bra, sista sommaren som jag kan/vill ha lite extra jobb sen får det vara nog. Jag blir ju fasiken 25 år! :) Kan inte kombinera två jobb hur länge som helst..Mina två medarbetare!

Cupcakes papper

Titta vilket guligt presentpapper jag köpt. 3 rullar för 40:-, ett fynd!


Det är paketet ska jag ge till Frida som har födelsedagsfest på lördag. Vad som är i? Det säger jag inte....