Freaky friday

Nu lämnar jag kontoret och arbetet för idag, har några timmars jobb på söndag förmiddag- ska ha visning och kontraktsskrivning men annars är jag ledig! Det är aldrig kul att jobba en söndag men att ha kontraktsskrivning är aldrig tråkigt, det betyder nämligen att pengarna trillar in:)
 
Nu ska jag förbi Ica en snabbis innan lag åker hem. Ska köpa med mig godsaker och hyra en film och sen ska jag och Ebba svulla i soffan hela kvällen. Jonas är ute med jobbet så vi har hela hemmet för oss själva. Myspys!
 
Var och köpte en ny möbel till vår hall idag som jag tänkte packa upp och få på plats. Köpte den på Mios super rea och jag hoppas att det blir snyggt att ha den i hallen/köket. Den lilla mini hyllan vi har nu är gammal,svart och passar inte in speciellt bra så jag tror att detta blir bättre. Den nya är en vit högblank hylla som är större och högre men smalare.
 
Förresten är detta sista helgen som Franke´s har öppet, sedan blir det Glenn´s sportbar 3. Det ska vi självklart sörja genom att gå dit och ta några glas. Vet ännu inte om det blir ikväll eller i morgon men någon av kvällarna ska vi det. När jag skriver "vi" så betyder det jag, Johanna, Johan och alla andra som vill följa med!
 
 
 
 
 
 

Nya sandaler

Har köpt ett par nya sandaler till sommaren. Kunde inte låta bli när jag såg dem, det stod Sara på dem:)
Och priset på 399:- är inte så farligt heller, med koden: "4DgdmCk06" var det dessutom 10% rabatt.
Finns att köpa här
 
Härliga somriga sandaler från Bullboxer i ett snyggt mönster. Tillverkade i syntetmaterial med en yttersula i gummi.
För Bullboxer handlar det bara om fashion. Här finner du mycket färg och vågade mönster. Bullboxer menar att skon sätter den sista touchen i en outfit.
  • Yttersula i gummi.
  • Material: syntet. Syntetmaterial är ett samlingsnamn på konstgjorda material som inte kommer från djur och natur.

Följa med på loppis?

Finns det någon som vill följa med mig på loppis på lördag och hyra ett gemensamt bord?
 
Det är bil/bagagelucke loppis så min tanke är att vi tar en bil och fyller och har med oss ett bord som vi ställer utanför.
Vill inte stå själv och kränga prylar det är mycket roligare att vara två!
 
Har så mycket skräp där hemma som jag behöver bli av med så nu måste jag antingen boka bord på en loppis eller åka till tippen....Så jag börjar med loppisen och det som blir kvar hamnar på tippen:)
 
Nå, är det någon som är sugen? Någon som precis som jag behöver bli av med saker? Någon som inte har något att göra på lördag förmiddag och vill stå med mig på loppis?