En bra fredag

En bra vecka och en bra fredag (har haft tre tillträden och en kontraktsskrivning idag) måste firas!
Hade gärna firat med vin men jag dricker ingen alkohol nu. Har en vit månad eller två. Kanske tre.. 

Har inte druckit alkohol sedan 1/1. Har därför köpt hem två flaskor alkoholfritt, tar ett glas idag och låtsas att det är "riktigt" vin. De alkoholfri är mycket sötare och med mer socker=högre kolhydrat per 100 ml så jag kan bara ta ett! 

Men ett räcker för att stilla suget, är extremt sugen på vin o en rejäl fredagsfylla! 

Jonas är borta iså jag ska njuta av en lugn och tyst hemma kväll med mina djur❤

Uppdatering nr 4

Dags för uppdatering nr 4. Januari går mot sitt slut och den 1/2 är det en månad sedan jag bestämde mig för att sikta mot stjärnorna och komma i mitt livs form. Vad har hänt sedan dess och hur går det?
 
Alltså den här veckan har träningen varit tung och jobbig. Jag fick så satans ont i min ena arm efter lördagens pass, kunde på riktigt inte sträcka ut den på flera dagar. Den pullserade och värkte på nätterna och på dagarna gjorde det sååå ont så fort jag rörde den eller försökte räta ut den. Det gjorde ont kring hela armbågen och upp mot biceps. Mycket märkligt! Sträckning, överbelastad, extrem träningsvärk?
Detta resulterade i att jag knappt kört någon överkropp alls den här veckna utan mest underdel+kondition. Vill inte belasta eller använda armen när den gör ont. Nu är den dock mycket bättre så i går körde jag p om vanligt med armhävningar och annat tjafs.
Har varit på gymmet 5 dagar den här veckan, och idag är det egentligen vilodag. Men jag tänkte ge mig ut och springa efter jobbet, behöver öva och träna med löpning. Har sprungit några ynka km på bandet men det är så oerhört tråkigt. Att spinga på ett band är bland det tråkigaste jag gjort ever. Hellre springa utomhus. 
 
Men som sagt, det har varit en tung och jobbig vecka. Det har tagit emot att åka till gymmmet på kvällarna och värken i min kropp, och specifikt i armen har påverkat mig mycket. Det tär på mitt humöret och min enegri att gå runt och ha ont. Jag får fotfarande extrem träningsvärk och jag är less på att aldirg få känna mig fräsch i kroppen. Det gör ont någonstans varje dag och jag orkar inte mer. När ska det släppa?
 
Vikten går det inge vidare med alls faktiskt. Minus 1 kg lite drygt sedan 4 veckor tillbaka. Jag fattar inte, vad gör jga för fel?!. Jag är fotfarande lika fläbbig och fettig som när jag började 1/1. Och trots att muskler väger mer än fett och jada jada så borde jag väl ändå bränna fett? Borde inte fett reserverna på låren och runt magen minska när jag tränar såhär? Nej, tydligen inte. Blir så trött. Och jag som varit så extremt noga och duktig med maten den här månaden. Alltså så nyttig som jag har varit och är nu har jag aldrig varit förr. Och ändå ger det inga resultat. Känns inte alls kul eller peppande detta. Kan lika gärna klämma i mig 1 kg godis och en flaska vin ikväll eftersom det ändå varken gör till eller från, så känns det!
 
 
Dagens inspirations bild:

Nytt bord

Äntligen har jag hittat ett nytt matbord!  Har länge velat ha ett runt bord med iläggsskiva, men de som varit fina har varit så satans dyra. Och se som varit ok i pris har varit svin fula...
 
Men nu har jag hittat jackpot:
 
LANA Bord 115 + Ilägg Vit i gruppen Inomhus / Bord / Matbord hos Furniturebox (100-35-61716)
Bordet är 115 cm i diameter med en iläggsskiva på 45 cm. Maxlängd är alltså 160 cm- gott om palst för 6 sittplatser. 
Hittade det på nätet (såklart) och det levereras hem om ca 20 dagar. Priste var sänkt med 30% så det var prisvärt. Har även beställt nya stolar. Ska visa bilder när allt är på plats så ska vi se om det är lika fint som jag föreställt mig det...