Plastic is fantastic

I födelsedagspresent fick jag ett presentkort av/hos Malin på Salon OSS. Ett valfritt set gelé naglar. Åh vad kul!
 
Har bokat en tid nästa fredag så nu har jag en vecka på mig att bestämma mig för vad jag vill göra. Ska jag göra leopard som sist?! Det va dö läckert, kunde inte låta bli att stirra på mina coola naglar. Eller ska jag göra på glitter, eller kanske rosa eller varför inte svart...??Åh vad svårt. Får se vad det blir, oavsett vilket så kommer jag bli nöjd. Malin är grymt duktig.
 
Kan det bli snyggare än såhär?
 
 

Ledig=helg

Snart tackar jag för mig och går från kontoret. Det har varit en tuff vecka, efter en veckas semester är det svårt att tagga till. Känner mig ganska trött och utpumpad så den här helgen är minst sagt välbehövlig. Att jag somnade klockan 01 igår och gick upp tidigt i morse har väl inte precis gjort mig piggare....
 
Ska nu hem och gosa med killen som varit borta på kurs. Tänkte att vi skulle laga mat, sitta på uteplatsen och spela Yatzy och gosa ner oss i sängen och glo på film. Hur gamla vi är? Typ 55 år låter det som....Ha ha. Men det är uppskattat med hemmakvällar trots att man är 24 och 26 år. Supa gör vi i morgon.
Då kommer några kompisar hem till oss på kräftskiva. Tänkte ha en heldag med Johanna i stan innan det blir skaldjursfrossa. Ni vet, shopping, drinkar och annat smått och gott. Sedan ska vi göra oss i ordning inför middagen och då går vi all in! Kanske ses vi ute på stan?!
 
 
Go och gla´ kexchoklad

Två bra dealer

Idag har groupon.se två bra shopping dealer och jag slog till på båda:)
 
Har gått och spanat på en klocka på Royaldesigns hemsida och nu när jag för 19:- kunde köpa ett presentkort på 200:- så slog jag till!  Klockan är givetvis svart, ganska stor och kostade ca 1000:-.
 
Köpte även ett par skinnskor på footway med 300:- rabatt. Hittade ett par i jodhpurs modell i svart skin, som kommer funka perfekt på jobbet.
 
Nu är min shoppingkvot för den här månaden och det här kvartalet fylld. Inget mer ska köpas vare sig gäller skor, kläder eller inredning!
 
image
Presentkort på RoyalDesign.se – Sveriges största sajt för design, smycken och inredning. Värde 200 kr, betala 19 kr! Gäller online och i butiken i Sturegallerian.
 
image
Presentkort på skor på Footway.se. Hundratals märken för både dam, herr och barn. Värde 500 kr, betala 199 kr.