Ny matta och nya barstolar

Igår var jag och hämtade två barstolar som jag hittat på blocket. De var skitsnygga i svart skin och kromade ben. Dessutom ver de grymt sköna och stabila, inte sådär vingliga somikeas stolar brukar vara.
Åkte dessutom förbi Jysk och köpte en ny matta till vardagsrummet. Det blev en svart bambu matta som passar väldigt bra när man har hund, det fastnar nämligen inget hår på den. Dessutom är den lätt att hålla ren och torka av, super duper!
Köpte även en vit hylla som jag hade tänkt ha i badrummet, men då mitt ögonmått uppenbarligen inte stämde visade det sig att hyllan var alldeles för stor..Typiskt! Jonas undrade hur jag kunde lita på mitt ögonmått när vi båda två vet att det allt som oftas inte överrensstämmer med verkligheten....Jaja, det är smällar man får ta. När det dessutom visade sig att hyllan gjorde sig bra i sovrummet så kanske mitt ögonmått inte var så tokigt ändå...

Shoppa och handla

Idag efter jobbet och efter Landvetter ska jag shoppa loss. Först ska jag jag och hämta två barstolar som jag hittade på blocket igår. De är skit snygga, svart läder sitts och kromade ben. Betar 900:- spänn för båda vilket känns som ett bra pris med tanke på att det är stolar från mio som igentligen kostar över tusenlappen stycket..

Sen ska jag åka vidare till Jysk för att köpa en matta somjag hittat. Det är en bambu matta med svarta kanter. Blir snyggt i vårt vardagsrum. Har också hittat en snygg byrtå/hylla att ha i badrmmet, där man kan förvara handdukar och liknande. Måste springa förbi apoteket också för att leta efter en salva till Ebbas tassar.

Blir en riktig shopping eftermidag!

Thailand

Inte nog med att det är höst här hemme i götet, det regnar också. Trist och deprimerande. Inte blir det bättra av att jag hittade en hel mapp med bilder ifrån Thailand resan somägde rum i vintras. Längtar tillbaka som bara den. har bestämt mig för att åkta tillbka dit, men då vill jag åka runt i två veckor och vara på olika platser hela tiden.
Apan Charlie som bodde nära vårat hotell. Grymt söt!Jag badar bland en massa fiskar. Matade dom med bröd men det var flera stycken som bet mig i ansiktet och på benen.Fin natur.Jag åker båt, sent på kvällen så solen håller på att gå ner.Solenedgång.Nettan hittade en lite landkräfta, så söt!Storebror solar på däck och gör sig redo för att fiska!Vi fiskade tonfisk som vi sedan bad en restaurang att tilllaga, mums!
Moppe ligan!Pappa och Linda ser allt annat än smarta ut i sina hjälmar...