Kväll på NK, Henri Lloyd

Idag ska jag (efter mitt vanliga arbete) åka direkt in till stan för att slava =ge service i världsklass på NK. Det är medlemskväll/höstmodekväll och jag arbetar från 18-23. Kommer vi en sen kväll och en lång dag.
Har dessutom haft en svin jobbig vecka på jobbet som fortsätter i morgon och på fredag. Har så sjukt mycket att göra och allt bara krockar och krånglar. Jag arbetar långa dagar hela den här veckan men är faktiskt ledig i helgen vilken ska bli otroligt skönt.

Åh mitt liv.... men va fan, sova och ta det lugnt kan jag göra i graven! Nu kör vi, det är bara att gasa på och inte sluta kämpa på!
 
 
 

Shabby

Nu är hon hemma och allt har gått bra. Hon stödjer dåligt på benet men ska ändå använda det så mycket som möjligt. Promenader 3×20 min per dag står på schemat och om ca 10 dagar ska vi ta bort stygnen.

Ingen bra start på den här helgen men motgångar som dessa gör mig starkare som människa. Efter att detta är över kommer jag vara så tacksam och glad över att vi tog oss igenom och kom ut på andra sidan....

Operationsdagen


Då var dagen äntligen här! Shabby är nu inlämnad hos djursjukhuset och kommer idag genomgå sin korsbandsoperation. Jag är så nervös och orolig för hennes skull. Hoppas innerligt att allting går bra och att inga komplikationer uppstår. Åh vad jag är rädd för hur framtiden ska se bli och hur hennes ben kommer att läka....
 
Trodde att vi skulle få hämta hem henne i eftermiddag men hon behöver stanna på djursjukhuset över natten. De vill kunna ge henne smärtstillande via kanyl under de första 24 timmarna efter operationen. Eftersom hon kommer ha väldigt ont så känns det bra att hon får stanna kvar och få den smärtlindringen hon behöver.
 
I morgon får hon dock komma hem och jag längtar redan efter henne. Kommer vara så tomt och ensamt där hemma ikväll och i natt. Ingen hund som snarkar bredvid sängen eller håller mig sällskap i bilen till jobbet på morgonen:(
 
 
TTA operation:
 
Vid en TTA operation lossas främre delen på skenbenet. En bur av titan placeras i den erhållna frakturlinjen. På så vis flyttas senan som går mellan knäskål och skenben framåt. Den ökade sträckningen som på så vis erhålls i senan ger en mycket god stabilisering av leden i den vinkel som är aktuell när hunden belastar benet.
Den ökade sträckningen i senan som går från knäskålen till skenbenet stabiliserar effektivt leden när benet belastas och ersätter på så viss det avslitna korsbandet.