Massage på jobbet!

Vi har fått en gigantiskt stor massagefåtölj hit på jobbet, gissa om jag helst av allt vill sitta i den hela dagarna?  Hade jag kunnat så hade jag ställt den framför mitt skrivbord så att jag kunde jobba och få massage på samma gång. men den är svin tung, stor och väger fläsk så den får stå där den står helt enkelt.
 
Har just avnjutit 15 minuters thaimassage och funderar på om jag ska belöna mig själv med ytterligare 15 min klassiska massage..?!Såklart inte alls lika skönt som riktig massage men inte långt borta alltså.
Det är så gött och avkopplande att få sitta i stolen en stund, men det är svin svårt att komma upp sen! Vill inte återgå till jobbet och kontorsplatsen när jag istället kan få massage...
 
 
 

Denna ständiga stress

Åh den här veckan kommer att vara alldeles för kort, det känner jag redan trots att det bara är tisdag. Det är så mycket som jag ska hinna med och som jag måste göra, att bara tanken på alla måsten ger mig hjärtsvikt och ökad puls...
Varför blir det såhär med jämna mellanrum? Varför drabbas jag ofta av den berömda "ketchup effekten"?
 
 (förutom allt det vanliga dvs jobba, fixa hemma, laga middag osv):
 
-Styrelsemöte i eftermiddag. Mitt första som ordförande så jag är jävligt nervös över hur det ska gå...
 
-Möte med ny HSB medlem i morgon efter jobbet och sedan stallet.
 
-Visning på torsdag eftermiddag.
 
-Pias 50-års fest på fredagskvällen. Innan den ska jag hinna hem från jobbet och byta om och sen lämna Ebba hos mamma. Festen börjar klockan 18, och jag slutar 17. Hur ska detta gå till?
 
-På lördag är det dags för vår Halloweenfest. Ska handla allt som behövs inför den samt laga en paj. Ska dessutom förbi stallet och rida på förmiddagen.
 
 
 

En helg i stallet

Helgen har i stort sett tillbringats i stallet. Eller nej inte helt och hållet, men många timmar har det blivit. I lördags var jag där i drygt 4 timmar. Det var svin kallt men soligt så det var en fin höstdag att vara ute i skogen i. Ebba var inte lika nöjd... Hon gick där i sitt täcke och frös och ville bara åka hem.

Red en lång runda, tvättade och gjorde rent all utrustning, polerade hela hästen och gjorde honom fgin inför söndagens träning. Han var vit som snö och sken som silver när jag åkte därifrån♥
 
I söndags morse möttes jag och Johanna upp strax innan 8 på morgonen och åkte till stallet. Hon skulle hoppträna i Stenkullen och jag var hennes hästskötare. Inte mer än rätt med tanke på hur många gånger hon har hjälpt mig inför tävlingar och ridläger:)
Allt gick toppen, Pelle gick in i transporten utan tjafs och krångel och han var super duktig under träningen. Kul att det går så bra och att vi åker iväg på sånt här då och då. Nu är vi taggade inför tävlingen om 2 veckor.