Julbord

Nu börjar det nalkas julbords tider, något som jag verkligen ser fram emot. Jag tycker ju så mycket om mat!
I morgon är det julbord på Sjömagasinet som gäller.  Ska bli spännande att äta julmat på en fiskerestaurang. Hoppas att det är mycket fick och skaldjur på menyn, för det är ju såå gott. Är egentligen inte så mycket för det där med traditionell julmat: Korv, köttbullar, sill, potatis osv. Så det ska bli kul att få prova något nytt.

På måndag är det dags för nästa julbord, denna gång på Liseberg. Var där förra året och det var det godaste julbord jag ätit hittills. Det var inte heller sådär traditionellt utan lite annorlunda och mycket godare än vanligt. Ser verkligen fram emot att få komma dit igen och fylla magen:)


Platåskor

Höstens, vinterns och även den kommande vårens stora trend är platåskor. Äntligen säger jag! Inte för att jag vill ha platå som det var på 90-talet= Spice girls med 10 cm platå.
Men jag som inte kan/vill gå i klackar gillar det här med platå och kilklackar mycket bättre. Det är lättare att gå i och jag blir inte så lång, jag hatar att vara lång!

Här är min samling av platåskor:


Tyvärr är det första paret för små så de ligger ute på Tradera, är så ledsen över att de inte passar för de är svin snygga!

Önskar även att dessa fanns med i samlingen:Sixtyseven 499:-. Vill ha!

Roligt!

Idag, efter jobbet ska jag följa med Johanna till stallet och rida lite. Ska bli så himla roligt att få sätta sig i sadeln igen, efter flera månader sedan sist. Undra om jag komme ihåg hur man sitter kvar? Ska bli extra kul att äntligen få prov rida Johannas nya häst, som jag i framtiden kommer rida några dagar i veckan. Ska ta tag i det här med ridningen igen och verkligen rida regelbundet. Ta lite lektioner, tärningar osv. Roligt!

En annan rolig sak är att jag i morgon ska bege mig till Lisebergs julmarknad med Linda. dricka lite glögg, köpa någon julklapp och kolla på de fina ljusen. Det är mysigt att vara på Liseberg, men det hade varit extra mysigt med lite snö. Å andra sidan tycker jag att det är jävligt nice med det här milda och snöfria vädret. Det kan gott hålla i sig till våren!

Bild lånad av Johanna
Svinto eller Mistral som han egentligen heter. Men jag tycker det är lite löjligt med såna där "fina" namn så jag föredrar att kalla honom Svinto:)