Loppis 19/4

Jag har bestämt mig för att stå på Slottskogens bagageloppis någon gång nu i april. Det vore kul om jag fick med mig någon mer! Antingen kan vi dela på min bagagelucka och bord eller så tar du med dig din egna bil? Jag föredrar att stå där den 12/4. Någon som kan och vill haka på då? Det kostar 140:- per bil och loppisen är öppen mellan 11-15.
Får jag inte med mig någon så kommer jag tvinga med Jonas! Det är hans skit som ska säljas också, så det är inte mer än rätt att han drar sitt strå till stacken och hjälper till att bli av med allt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Årets mysigaste dag?

I lördags kom Johan hem till mig vid elva på förmiddagen. Vi åkte då och handlade och hämtade ved sedan satte vi oss vid grillplatsen ovanför mig. Grillade korv som vi åt med räksallad, rostad lök och gurkmajonnäs- sjukt gott! Drack vin, öl och cola zero till det och sen solade vi hela dagen. 
 
Vi hade det så trevligt där vi satt. Hundarna var självklart med, de kutade runt och lekte. Framåt 19.00 tiden på kvällen gav vi upp och gick hem igen. Då hade vi alltså varit ute i nästan 6 timmar utan avbrott. Ha ha jag var helt slut i kropp och huvud av allt syre jag andats in under dagen.
 
Den dagen kommer bli svårslagen vill jag lova, det är längesedan jag hade en sån mysig och härlig heldag! Att solen stekte på, det var vindstilla och 18 grader gjorde susen. Nu är våren äntligen här!