Julklappar

Har ni tänkt på att det inte är speciellt lång tid kvar till jul?! Tiden går så himla fort såhär på hösten så snart är vi där- med snö, julgran och julafton med julklappar. Mysigt när man tänker på det....

Tänkte därför att det är på sin plats med en tripp till Ullared i Oktober, för att påbörja inköpet av alla julklappar samt kanske fynda lite julpynt.
Någon som hakar på? Jag hade tänkt mig en vardag vid lunch för att om möjligt slippa de värsta köerna...

Korsbandet är av!

Fy fan vilken dag jag har haft...

Har varit upp 2 gånger i natt och burit omkring på Ebba. Ena gången skulle hon ut och kissa och andra gången skulle hon dricka. Och eftersom hon är i princip invalid pga hennes bakben så har jag fått hjälpa henne♥

I förmiddags var vi hos veterinären och då fick jag beskedet om att hennes yttre korsband är av. Alltså är det mycket värre än vad jag någonsin kunnat tänka mig. På måndag ska hon dit och opereras och tills dess ska hon vila och gå på smärtstillande. Min stackars bebis. Jag mår så dåligt av att hon mår dåligt, det tär på mig och jag blir helt deppig av att se henne lida.

Så nu väntar först operation och sedan flera månaders rehabilitering, och på det kommer en saftig räkning på ca 10 000:-. efter att försäkringen gjort sitt. Tack för det! Men vad gör man inte för att rädda/ta hand om det bästa man har!?
Samtligt som allt känns piss så känns det skönt att veta hur läget ligger till, veta vad vi har framför oss och veta vad som väntar.

Nu blickar vi framåt och hoppas på det bästa. Kanske kommer hon bli piggare och friskare efter den här operationen. Hon kommer i princip få ett helt nytt knä fullt med metall, spikar, skruvar och anordningar. Och förhoppningsvis klarar hon narkosen och operationen galant och vaknar upp pigg och frisk med ett nytt, fungerande knä.

♥mitt allt♥

Middag

Har köpt en middag till mig och linda på Hotell Eggers inne i stan. Vi är ute och käkar med jämna mellanrum och nu var det dags för något nytt. Jag älskar mat och jag älskar att rova nya rätter, nya restauranger och nya ingredienser.

Lyxig trerättersmiddag för två personer på anrika Eggers Restaurang & Bar. Värde upp till 1 064 kr, betala 499 kr.

Kolla in här »
Till priset av 499.00 kronor
Rabatt: 53% Du sparar 565.00 kronor

Denna deal är tillgänglig fram till
28.09.2011 23:59
Kolla in här »

Det här får du

  • Trerättersmeny på Eggers Restaurang & Bar
  • Välj fritt från menyn
  • Högklassig restaurang med anor från 1800-talet
  • Värdechecken finns på ditt Groupon-konto dagen efter dealen avslutats