I morgon smäller det!

Japp, i morgon är det dags för årets halloween fest! Kommer inte bli lika stor som de vi haft tidigare, är liksom lite tradition för mig och Johanna att anordna fest den 31 oktober. Tre år tidigare har vi hyrt ställen som vi har bjudit in folk till. Förra årets fest var den största, cirka 100 pers kom och gick under kvällen. Kul!

I år blir det hela i en mycket mindre skala. Tror att vi blir cirka 20 stycken men det räcker nog och blir över med tanke på vår mini, mini lägenhet. Å andra sidan blir det mer personligt, med plock mat, välkomst drink, mycket dekorationer och snacks. Och kanske går vi ut i samlad trupp sen, eller så stannar vi kvar hemma. Det får bli som det blir. Orkar inte planera allt i minsta detalj lite spontanitet är alltid bra!

Klockan 19:00 i morgon drar det hela igång, och jag har äntligen fixat klart hela min kostym och även bestämt mig för hur jag ska ha håret och sminkningen. Det blir ingen avancerad kostym den här gången, men lite utklädd/målad måste man ju vara, för att få den rätta skräck känslan...

Ser verkligen fram emot morgondagen, kommer bli grymt kul! Det är jag säker på.

For the first time

För första gången i mitt 23 åriga liv ska jag göra akrylnaglar. Tyckte att det vore coolt att ha dem till morgondagens halloween fest. Alltså kommer de inte att bli såna där vackra, plutti nuttiga med vita toppar och lite ljust glitter. Nej, jag hade tänkt mig något mörkt, gärna svart och kanske med lite rött glitter eller nåt...

Hannah som ska göra dem kommer nog komma på någon grym design som passar mig och min outfit. Å andra sidan vill jag inte ha dem för extrema då jag ska kunna ha dem till jobbet på måndag. Får se vad vi hittar på, lovar att lägga ut bilder när de är klara i kväll.

Lite inspiration:


Källa:

Katastrof

Igår hände något som verkligen bevisade hur tokigt det kan bli ibland...Det hela utspelade sig på Ikeas kundparkering om jag inte har helt fel. Kan ha utspelat sig i kassorna inne på Ikea också, men det är osannolikt.

Jag, Hannah och Jonas tog oss en tripp till Ikea för att köpa lite överkast, vas, ett bord, lite tavelramar och byråer/hyllor till Hannah med mera. Tog våra tre vagnar och rullade ut mot parkeringen, fyllde Jonas lilla bil från golv till tak och åkte sedan därifrån glada i hågen i tron om att allt fick plats...
När vi kom hem och packade ur bilen så undrade Hannah vart hennes ena tavelram var. Vi letade i bilen men insåg snabbt att den inte var med. Någonstans på vägen hade den alltså försvunnit. När jag sen skulle pussla ihop vårt nya vardagsrums bord så kunde jag inte hitta det heller, det fanns alltså inte heller kvar.

Antar att de måste ha blivit kvar på parkeringsplatsen, helt ensamma och övergivna. Lyckost den som hittade både en stor tavelram och ett vardagsrumsbord. Synd för mig och Hannah som måste dit och köpa nya grejer:(


Detta är vad vi saknar. Kan ni fatta hur man kan glömma två såna här stora saker mitt på en parkering, utan att se dem?!