Fredag!!

Äntligen är det helg, jippie!!

Ska vi skönt med sovmorgon, det är det enda jag har att se fram emot. Någon rast och ro lär det inte bli eftersom jag ska jobba HELA helgen, har förutom mina två pass på Jensens också fått två visningar under helgen. Shit vad trött jag kommer vara på söndag, då kommer jag vara stendöd.

Ikväll hade jag tänkt gå en sväng till Frankes för att möta up the girls. De ska vara där hela kvällen och dricka, tjöta och ha skoj. Själv kan jag inte komma förrän vid elva, eftersom jag slutar först 22:00.
och på söndag har jag bokat in mig på två träningspass, ett på förmiddagen och en på eftermiddagen, får se om jag orkar/hinner gå på båda...Kanske bara går på det ena.Go torsdag

Det här är/blir en bra dag, det känner jag på mig.

Har haft fullt upp hela förmiddagen med skottning och annat i våra hyreshus. fasen vad snön ställer till det och ger mer jobb...
Och nu ska jag snart väg och fika med min mamma och Nettan på deras jobb. Är första gången jag är där och ser hur de jobbar, så det ska bli kul. Dessutom ser jag fram emot lunch/fika för jag är hungrig som en varg.

I eftermiddag ska jag och Jonas åka och storhandla, det gör vi en gång i månaden. Ska försöka låta bli och handla massa godis grejer men det kan bli svårt...;) Jga älskar att handla mat och sånt. tycker dte är jätte kul att fylla kundvagnen med grönsaker, såser, kött, frukt och annat gott.

Och ikväll ska jag träna 20-21, ska för första gången prova på Zumba. Tycker det verkar vara en rolig träningsform men undra om man måste kunna svänga på höften och ha värsta rytmen? Det har nämligen inte jag, när jag går på dans pass så ser jag ut som en elefant i glasaffären....

En helt okej dag! Kan behövas sköna dagar inför helgens tuffa jobb tider:

Ska först jobba på kontoret 09:00-15:30 i morgoen sen ska jag till Jensen och jobba 16:00-22:00. Tänkte gå förbi frankes när jag kommer hem sen för alla är där och festar...på lördag ska jga först ha visnign klockan 11:00 och sen ska jag jobba på Jensens 12:00-22:00. Vad har jag gett mig in på??? Kommer vara stendöd på söndag, men rik nästa månad så det får väl vara värst det.

What the fuck?

Hittade den här tatueringen på nätet, en GAIS tatuering? Det var det värsta jag sett...Färgerna ska ju vara blåa och vita inget annat!


Källa: