Kattungarna

Är inte längre några små kattungar utan snart fullvuxna katter. De är så sjukt mysiga och härliga allihopa! Åh vad jag hade velat behålla en.
Här kommer bilder på tre av dem. Hur fina är de inte då? Kul att de blev så olika till utseendet. Svea har jag tyvärr ingen bild på ännu, måste be om en!

Shabby opereras idag

Idag är det dags för Shabbys andra korsbandsoperation. Fick denna tid för ca 10 dagar sedan och det var först i går som jag började bli nervös och orolig. Men vi hoppas och tror att allt kommer gå kanon bra, och att hon snart är på benen igen. Vi får hämta hem henne i mogron och jag längtar sååå efter henne. Känsn tomt och tårkigt här utan henne.
 
Denna gång blir det fd Västra Djursjukhuset numera Evidensia i Högsbo som genomför operationen. Metoden blir denna gång en TPLO, på det andra benen användes TTA metoden. Det är två olika sätt att laga samma skada. En del tycker att den ena metoden är bättre än den andra och att det finns fördelar med båda. Nu kör vi en metod på vardera ben:)
TTA:
Bildresultat för korsbandsskada hund tplo
 
TPLO:
Bildresultat för korsbandsskada hund tplo
 
Usch ser verkligen inte fram emot de kommande månaderna av träning, rehab, laser, massage och vila. Minns hur tungt och jobbigt det var sist. Men helt klart värt det såklart, hon var så gott som återstäld efter ca 4-5 månader. 
Längtar faktsikt lite efter rehabträningen i vatten, då man snabbt kan se hur mycket starkare och rörligare hon blir efter bara några veckor. 
 
Nej efter detta får detvara bra med skador på den här hunden! Snacka om att vi fick ett måndagsexemplar ha ha. Två korsband och en allvarlig virusinfektion/magsjuka på knappt ett år. Dessutom är hennes höfter inte helt 100 så vi hoppas inte att det blir något i framtiden...

Gekås

I går var jag i Ullared och besökte Gekås. Handlade som en galning! Vagnen var överfull och jag fick inte plats med allt ha ha.
Passade på och köpte massor av julklappar. Har bara ett fåtal kvar nu. Köpte också mycket hem såsom sängkläder, tvål, diskmedel, tandborstar, julpapper, deo mm mm.
Hittade en del fina saker till mig själv med. Bla en ny handväska, heminredning och skönhetsprylar. Inga kläder och i get godis denna gång, bra jobbat!

Bild på väskan: