Glad påsk

Påskafton är här och dagen är avklarad. Har hunnit med en hel del: Fixat i trädgården, långpromenad i Skatår, 2 timmar i stallet och sedan middag. Nu väntar en lugn hemmakväll med Jonas och hundarna. Festandet får vänta tills i morgon då drabbar blåvitt och häcken ihop på Ullevi. Ska bli riktigt spännande! 
Glad påsk på er alla nu! 

Mot Vann spa

Nu lämnar vi hundar och hus bakom oss och åker mot Vann spa utanför Lysekil. Åh vad det ska bli härligt att få komma dit- bada bubbelpool, basta, sola, äta och dricka gott och sova på hotell! Kommer hem i morgon med nya krafter och massvis med energi, det lovar jag.
 
Vann Spa Hotell och Konferens är ett underbart spahotell i Norra Bohuslän. I spaavdelningen finner du både vatten inne och ute. Stora Tjärnen, Lilla Tjärnen och på andra sidan panoramafönstren, Gullmarsfjorden. Med fjorden på utsidan och sex pooler och kar i olika former här inne har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. Utöver bad har du tre sorters bastu, relaxytor och ett stort urval tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland. Vi har även en strandbastu med bad i Gullmarsfjorden.
 
 

Det har hänt en del...

...på ett år. I alle fall om man ser till mitt hår.
 
Den här bilden är ganska exakt et år gammal och här har jag som ni ser, page. Kommer ihåg att jag tyckte att mitt hår hade blivit långt så fort, det var ändå inte långt efter det att jag var riktigt kort klippt.
 
Idag är mitt hår såhär långt:
 
Det måste ha växt 15-20 cm under året som gått. Härligt att jag snart är lika långhårig som jag var då jag klippte av det till 1 dm. :)
Men känner jag mig själv rätt så är det mycket möjligt/troligt att jag snart får ett infall och kapar av det igen....