Min födelsedag

Idag fyller jag år och det känns inte alls så farligt!  Har inga problem med att fylla år utan det är mest grejen med att siffrorna ökar som känns lite jobbigt...

Dagen började med frukost kl 07:20 då Johan och Johanna kom och sjöng utanför sovrumsfönstret. Mysig start på dagen men oj vad trött jag är nu. Det blev en tidigt morgon kan man säga.
Sedan lunch i stan med familjen wahlgren/Gislason på Gothia Towers. Gott, sjukt gott.

Nu kommer snart pappa och co hit på fika och sedan är det fest. Party! 

Semester

Nu tar jag semester i tre veckor! Känns både overkligt men helt välbehövligt. Oj vad jag ska slappa och ha det gött de här veckorna.

Ska fira min semester med ett glas bubbel ikväll, det känns på sin plats! 
Nio dagar gamla

Idag blir kattungarna 9 dagar gamla, det går fort! Små små glipor börjar skymta i deras ögon. Inom ett par dagar borde de ha öppnat ögonen helt.

Har nu flyttat in dem i gästrummet. De kunde inte ligga kvar högt uppe i garderoben längre. Är rädd för att de skulle trilla ner sen när de ser och börjar vandra omkring...

Den lille stackaren som jag kämpade med i drygt två dygn har klarat sig fint! Han äter själv nu och växer fort. Så roligt! Tur att jag inte gav upp utan matade honom trots att han var så liten och svag och knappt orkade öppna munnen.

TROR att det är tre honorhonor och en hane. Sist var det tvärtom. Kul med lite fler flickor även om killarna ofta är roligare och mer sociala.