Nu är det klippt

Var hos frisören idag och klippte av ca 8-10 cm av håret. Känns både tråkigt och ledsamt men också väldigt skönt att bli av med mina längder.  Jag har försökt spara ut mitt hår men det blev aldrig längre. Det växte men pga de slitna topparna så blev det aldrig långt. 
 
Mitt hår var så sjukt slitet och torrt så jag beslutade mig för att klippa bort allt som inte var 100% friskt. Det blev en hel del ha ha. Men det var bara att köra!
 
Fattar inte varför mitt hår mår så dåligt med tanke på att jag tar bra hand om det! Tvättar det max 2 ggr i veckan, använder extremt sällan värme, kör inpackning en gång i veckan, klipper det regelbundet och färgar det inte. Ändå är det skört som papper och helt matt på ytan. Mycket märkligt. 
 
Fick därför tips om en serie från Schwarzkopf som är just för slitet och skadat hår: 
Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Sealed Ends Försluter och förebygger kluvna hårtoppar. BC  hairtherapy med Cura+Protein Complex och Amino Cell Rebuild tekonologin försluter fjällskiktet på hårstrået och reparerar håret inifrån. För friska hårtoppar med strålande lyster.  
 
Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Deep Nourishing Shampoo är ett schampo som gör slitet och skadat hår helt igen ända från insidan. Det reparerar ditt hår på djupet och du får en underbar glans varje dag. Håret rengörs skonsamt men effektivt och du lämnas med ett friskt fräscht hår varje gång
 
Nu har jag köpt på mig alla produkter och min frisör lovade mig resultat inom ca 3 veckor. Jag är spänd av förväntan. Hade varit så skönt om mitt hår blev friskt, lent och blankt till sommaren. 

Känner mig inte helt 100

Alltså ush vad jag har kännt mig trött och hängig de senaste dagarna. Jag är absolut inte sjuk utan är mer trött och orkeslös. Näsan rinner titt som tätt och jag måste snyta mig flera gånger per dag. Ovanpå det har jag haft huvudvärk till och från, har haft det under en period. Orkar inte....
 
Ovanpå detta har jag galet ont i kroppen efter mitt fall ner för trappan. Jag har blåmärken över halva kroppen, Jonas höll på att dö i går när han såg mig naken. Han är rädd för att någon kommer misstänka honom för hustrumisshandeln om jag visar mig såhär ha ha. 
Men värst är det med mitt knä, vred till det på någon konstigt sett i fallet. Har "vilat" det sedan dess, alltså ingen träning och det bli sakta men säkert bättre. Ska ta tag i och uppdatera mitt gymkort som gått ut och komma igång med träningen igen. Har inte varit på gymmet i en vecka, känns konstigt men samtidigt lite skönt. 
 
Men först måste jag bli piggare och må bättre. Som det är nu är jag så trött så trött redan vid två-tiden på dagen. I går somnade jag tom i 30 min på soffan, orkade inte hålla ögonen öppna. 
 

Önskelista inför 27/7

Jag vet att det är långt kvar tills jag fyller år men jag vet redan vad jag önksar mig, så här kommer årets önskelista:
 
-Ett växhus. Antingen ett färdigt eller gamla träfönster till ett så kan vi (=Jonas) bygga det själva. Jag vill ha ett smalt växthus som ska stå mot garageväggen. 
 
-En ny cyekl. Den jag har är jättefin men lite opraktiskt. Vill ha en cykel med tre växlar och korg. Gärna en med retro look. 
 
-En handhållen steamer/strykjärn. Orka stryka kläderna på strykbräda när man kan stryka dem hängandes på galje!?
 
 
-Adisas skor i modellen adidas superstar 80s city pack berlin. Gärna i den gråa färgen eller i helsvart. 
 
 
 -En ny kattlucka som öppnas via chip. Då slipper vi få oväntat besök av grannkatten som bara bråkar och ställer till problem.
SureFlap kattlucka med chip
 
 
-Presentkort på frisörbesök, massage, ansiktsbehandling mm. Sånt blir jag alltid glad för och det är sånt jag är dåligt på att ge mig själv.