Inreda matkällaren/skafferiet

I vår källare har vi ett skafferi/mindre matkällare som är supergulligt! Här finns snedtak, originalhyllor från byggåret, et fönster och gott om plats för burkar, vinflaskor och konserver...
 
Nu är det dags att börja göra i ordning där inne med ny färg, kantband på hyllorna och gardin vid fönstret. Jag ser framför mig hur det blir en sån där mysig liten vrå, där glasburkarna står snyggt uppradade och färgerna är glada:)
Ska åka och köpa färg till mitt skafferiprojekt och till Jonas stora besvikelse har jag bestämt mig för att använda mig av vitt och olika pasteller. Tänker mig rosa, lila, citrongult eller limegrönt. Vad tycker ni?
Ska också hitta lite passande tyger och kantband som ska bli dekoration. och en annan viktigt sak är att jag måste hitta en bra och praktsikt lösning till vinflaskor, öl och andra  flaskor. Tips? 
 
Åh vad fint detta kommer bli!
 
Inspiration:
 
 

Kokosfett

I samband med att min "fitness" månad drar igång på lördag så har jag nu inhandlat kokosfett. Det ska användas istället för smör/olja vid matlagning, bakning mm. Dessutom valde jag en ekologisk sort så det känns extra bra:)
 

Rawfoodshops smaklösa och ekologiska kokosfett är idealiskt för bakning, stekning och fritering. Fri från transfetter.

  • Ekologiskt från Sri Lanka.
  • Ekologiskt Certifierat.
  • MCT-fettsyror.