Halloween kalas

Var på 5års kalas i går kväll. Givetvis var det Halloween tema.
Jag sminkade halva mitt face läskigt och halva vanligt. Hade egentligen ingen riktig plan utan bara provade mig fram lite. Hittade massvis av inspiration på Youtube.
Jonas gjorde jag ett skottår i pannan på med lite latex och blod. Älskar att få klä ut mig och mixtra med smink, det är så roligt. Min kreativitet flödar!

Ta enpowernap på jobbet

Shabban har det extremt gött här på jobbet. Hon älskar att vara här. Springer ur bilen mot dörren när vi kommer varje morgon
Medan jag själv jobbar och sliter så tar hon en powernap bredvid mitt skrivbord, tuggar på ett ben på mattan i konferensrummet eller strosar runt själv ute i trädgården. Titt som tätter gosar vi lite eller leker. Hon älskar att leka sök bland kontorsstolar och skrivborden.
Just nu ligger hon inbäddad i en filt och har vilar sig i form.
Så orättvist mot mig som tvingas jobba, men så rätt! Hundar ska inte vara ensamma hemma flera tim per dag! Ni som säger annat är egoister!

Inför Halloween

Jag håller på med förberedelserna inför vår halloweenfest den 5/11. Ska bli så roligt, jag längtar!
Har köpt massvis med pynt, smink och annat skoj. Haft också försökt provsminka mig själv lite. Jag kan inte sånt här med teatersmink och blod utan måste öva.
Vet ännu inte vad jag ska klä ut mig till men jag ska vara äcklig. Mycket blod, lös hud och annat vidrigt tänker jag.