Fredag

Idag är det mina favvo dag, Fredag! Ska bli så skönt med helg, verkligen välbehövligt! Fast när var helgen inte välbehövlig?! Aldrig, jag behöver jämt helg, helst varje dag. Men vad skulle jag då leva på?


Anyway idag ska det bli party, party! Ska nämligen ut med lill Linda (hon är ett plommon högt och liten som en tioåring, därav smeknamnet) ikväll. Ska efter jobbet ta bussen ut till hennes jobb vid Eriksberg där ska vi en käka gott och dricka friskt. De har nämligen halva priset på fredagar, snacka om happy happy hour!! Eller kanske happy after work!


Vid tio tiden ska vi träffa hennes Max och hans "killgäng" på Trädgårdn för det är tydligen något jippo där ikväll. De hade en biljett över så den fick jag, lyckost mig! Det är tydligen bara inbjudna som får komma så vem som helst får inte köpa biljett... Det ska delas ut priser till bästa klubb, bästa uteställe, bästa bar osv så det kan nog bli riktigt roligt.

Hade dock tänkt ta det någorlunda lugnt och sansat eftersom det är utgång i morgon också. Jag och Frida firar ett år ihop så vi ska gå ut med våra respektive och göra stan osäker. Men ska trots allt ha så pass roligt att spinning passet imorgon bitti inte blir av, ska vara cykel ledig hela lördagen. Känns otroligt härligt! Annas brukar nämligen varenda lördag morgon tillbringas på gymmet, men inte imorgon. Imorgon ska jag ligga i sängen och vara trött och ha ont i huvudet. Det är mitt mål!


Så ser min Fredags kväll ut! Inte tokigt. Har dock ett par timmar av jobb framför mig innan jag kan fira helg. Inte för att det finns så mycket att jobba med men jag sitter här och pluggar....Går inte bra! Har fastnat på en fråga angående sålda varors kostnad. Så om det är någon som vet hur man räknar ut det så hör av er. Till dess sitter jag här med pannan i djupa veck...

På väg till mig


Titta vad som just i denna stund är på väg hem till mig! Vet att jag borde shoppa mindre och spara mer men jag kunde inte låta bli, dess två t-shirts kommer göra sig så bra i min garderob....

Kate Moss Goes NakedHeidi Klum Says Fuck Off
Snygga och as grymma t-shirts med kate Moss och Heidi Klum.
250:- spänn styck på nelly, som hittat!

This is me!

Känslolös:

Det sägs att jag är känslokall, hård som sten och har svårt för att visa känslor. Det håller jag inte med om! Jag känner ingen annan som kan bli lika, arg, sur, glad eller lipa som en barnrumpa, som jag själv! När jag blir arg, är jag vansinnig, när jag blir rörd får jag tårar i ögonen, när det är lyckligt eller vackert så gråter jag, när jag blir ledsen blir jag arg och när jag är glad så skrattar jag. Det är väl att visa känslor!


Prata ut:

Sen att jag inte är sån där som kommer dragandes med mina bekymmer och ska "prata ut", "vädra min tankar" eller annats krafs. Sånt där har jag svårt för. Alla andra har liksom fullt upp med sina egna bekymmer och problem så varför då tynga ner dem med mina i-lands problem?! Det finns ingenting som jag inte kan lösa själv!


Samlare:

Dessutom är jag bra på att dra på mig massa känslor som jag håller inom mig, som jag i tysthet bearbetar och rätt som det är så utlöses en explosion då allting bara bubblar ur mig. Istället för att ta tag i problem så bär jag omkring på dem och när måttet är rågat så skriks dom ut i ilska. Ingen bra egenskap, jag vet. Men det är sån jag är. Det är min personlighet, en personlighet jag inte skulle byta bort mot någonting annat. Jag hade kunnat vara en sån där tyst, grå mus som varken sa bu eller bä, som åkte med strömmen och som tyckte precis som alla andra, som inte vågade ta ståndpunkt, inte vågade visa sina åsikter, inte vågade vara rak och ärlig...Hur kul hade det varit!?


Långsint:

Att jag är långsint som få är också det en utav mina egenskaper som jag egentligen inte är speciellt stolt över, men som jag lärt mig leva med. Önskar att jag hade kunnat förlåta på ett ögonblick, gå vidare och lämna att gammalt bakom mig. Men det går inte! Istället måste jag få vara arg, ledsen, upprörd och besviken ett tag för att det ska kunna gå över. Jag måste få ta avstånd, visa att jag inte accepterar det som hänt, visa att jag är stark som klarar mig själv och måste få bearbeta saker och ting i min egen takt. Att bara säga förlåt och sen låta det bero ger mig ingenting eftersom en lösning inte har nåtts. Att istället visa vad man tycker, säga det, låta motparten säga sitt och därefter ta avstånd för att tänka igenom och hantera händelsen ger mig mer. Det är först då jag kan få ut någonting positivt av mina misstag/snedsteg eller vad det kan vara....