Alla Helgons helgen

Halloween och alla helgon är här!
I morgon ska vi gå en kvällsvandring på Östra Kyrkogården, som vi alltid gör den här helgen varje år. Det är så sjukt fint med alla levande ljus som står utsprida på alla gravar och i minneslunden. Det är helt magiskt!
Därefter ska vi åka in till Liseberg och besöka deras Halloween tillställning. Har höga förväntningar och ser fram emot ett läskigt besök!

Icke att förglömma: I morgon kl 13.00 är det avspark på Ullevi. Blåvitt ska ta hem guldet och jag är sjukt nervös inför vad som komma skall...Ska se på matchen hemma hos Johan och jag hoppas att det går vägen, och att jag vågar se på tv:n. Är rädd för att jag bara kommer sitta och skrika med händerna framför ansiktet.
 
Ikväll åker jag hem till Ruth för ett besök som innehåller vin och mat hi hi. Nice. Ska bli en kul att äntligen få se hennes hur, har aldirg varit dar under hela denna tiden. Dåligt gjort av mig.Men som sagt, nu är det dags. Kvällsmys hemma hos Ruth är vad som står på schemat idag.

Första julklapparna

Nu har jag påbörjat julklappsshoppingen för i år. Jag brukar vara dålig på att komma i gång i tid så i år började jag därför extra tidigt. Får alltid panik när jag hör att Linda i stort sett är klar med sina julklappar i oktober...Va?! Jag som brukar bli klar med de sista den 22:a december typ. Men som sagt, nu är jag igång och har börjat handla de första julklapparna. Bra där Sara!
 
I år ska jag inte köpa nåt nytt julgranspynt eller andra julsaker hem. Jag älskar ju att köpa kulor och pynt till granen men nu svämmar förrådet över,så inga fler saker får plats. Jag får nöja mig med det jag har helt enkelt. Vilket i och för sig är sjukt mycket, jag har extremt mycket julsaker har jag insett.
Måste dock köpa EN ny sak i år för det har blivit tradition. Inför varje jul köper jag något nytt pynt eller nån ny julgranskula. Det gäller att välja med omsorg i år alltså eftersom jag bara får köpa en enda sak. Eller så köper jag ett storpack, det räknas ju som en ha ha. 

Rekommenderar

Sankt Jörgen Park Resort var verkligen bra på alla sett och vis. Hotellet var lyxigt, rummen super fräscha, stort spa och väldigt god mat både på middag och frukosten. Har inget att klaga på alls utan vill ni ha en trevlig spaupplevelse-åk dit!