Bröllop 2/7

Det drar ihop sig, Johannas bröllop i sommar är snart bara en månad bort. Åh vad det känns både stressigt och sjukt spännande! Vi har nu osat och bokat hotell. 
 
 
Jag har också äntligen hittat en klänning som jag ska ha på mig. Det är superfin men behöver sys om och justeras lite. Måste försöka få hjälp med det för själv kan jag inte sånt. Känns liksom vitkigt att det blir bra och ett snyggt slutresultat eftersom jag ska stå i en fullsatt kyrka med klänningen på:)
 
Det blev en rosa/lila/brun/grå klänning med bar axel. Bifogar bidl nedan. Den är så cool och annorlunda men samtidgt snygg och stilren. Den är i väldigt tjock tyg så jag kommer säkert svettas ihjäl. Borde jag korta ner den så att den går till strax under knäna? Eller behålla den lång? 
Har alltid sett mig i en långklänning men på sommarbröllop kanske det ska vara kort? Dessutom blir det enklare med skor om den är lång tycker jag...Åh vad svårt!
 
 
Har några veckor på mig att bestämma mig och ta alla beslut. Känns dock skönt att själva letandet är slut, orkar inte tänke mer på att hitta klänningar som kan passa.
 
Här har vi den:
 
Dock sitter den inte såhär bra på mig utan det måste sys om. Den är för stor på sina håll så den måste sys in och fixas lite. Men tänkte att det är enklare att sy in klänningen är att banta så jag tog en storlek för stor ha ha. 
 
Kommer från asos.com. 

Spring för livet

Nu har jag varit ute och sprungit två kvällar i rad. Inte många kilometer per gång men ändå, minsta lilla löpsteg är bra! För någon som mig som avskyr att springa och som tycker det är pest och pina är varenda kilometer en vinst. 
 
Mitt mål är som tidigare att springa 1 mil på under en timme, alltså max 6 min per kilometer. Nu jobbar jag med att försöka komma ner på 5.30-5.45 minuter per km. Om jag lyckas hålla det tempot i ett par kilometer så kan jag bygga vidare därifrån. 
 
När jag sprang vårruset så låg mitt snitt på 6.08 minuter per kilometer, jag kom alltså i mål på 30 minuter och 37 sekunder. Mitt mål var att springa på under 30 minuter så jag var ju extremt nära men ändå så långt  borta ha ha. 
Men jag kämpar på, ska försöka springa regelbundet fram till augusti då midnattsloppet går av stapeln!
 
 

Aj aj

Häromdan slog jag i sidan på benet i en kant. Och eftersom jag får blåmärken så sjukt lätt så fick jag ett rejäl märke på utsidan låret. Rätt i fejjan på stackars tjejen som sitter där på låret ha ha. Hon ser ut att vara rejält misshandlad...ser ju inte klokt ut!