Oj oj oj

Nu är det mycket som händer, livet är lite kaos just nu 

Minja trillade i går eftermiddag på dagis och slog sig rejäl på/i munnen. 

Men som tur är verkar hon ha klarat sig fint. Det är mest skrapsår och svullnad. Var på akuttid hos tandläkaren i morse och alla tänder, tandkött mm verkar ha klarat sig. Skönt. Men vilken oflyt alltså, stackars lilla älsklingen❤

Till råga på allt hade vi missat att det var studiedag idag. Så det kom som en fet överraskning i går eftermiddag. Förstår inte hur vi kunnat missat detta men informationen här uppenbarligen inte nått fram till oss. Nu löser det sig ändå men vilken röra alltså...
Det här med småbarn på dagis är ett enda stort pusslande tycker jag. Shit vad det tar tid och allt ska fixas, trixas och lösas. Det är som att driva ett helt AB med en anställd (minja) som inte alltid är så samarbetsvillig eller hjälpsam...puh. 
Dessutom kraschade min telefon i går. Jag har inte bara mitt egna nummer dit utan även kontorets telefon går till mig. Så var sjukt stressad över att inte kunna ringa eller ta emot samtal. 

Fick dra ut till netonnet och akuthandla ny telefon mitt i allt. Tog en billig jäkel som jag inte får ångest över om jag tappar eller tar sönder. Jag har ju en tendens att göra det titt som tätt... Men så är det när man lever ett hektiskt och stressat liv med saker att göra hela tiden, överallt. Mobilen får ta lite styrk, glöms på biltak, åker i backen, tappas från hästryggen, lånas ut till Minja mm. 

Men nu ska jag andas ut och se fram emot en lugn kväll i soffan framför hockeyn. Behöver chilla Gunilla ikväll!