Födelsedag

 
I dag fyller Shabby 2 år.
Tänk vad tiden har gått fort! Minns hennes ankomst det som om det vore i går. Mycket har såklart hänt sedan dess, både vad gäller hennes storlek och sinne. Hon är lika snäll och glad som alltid men hon blir mer och mer envis för varje dag som går tycker jag.
Det är lite av charmen med just bulldoggar, deras humör och envishet-men oj så frustrerad jag kan bli på hennes utspel ibland... Lika ofta drunknar jag dock i hennes snälla bruna ögon och varje dag får hon mig att skratta. Hon förgyller verkligen mitt liv och min vardag på alla olika plan.
 
Oavsett vad som händer så älskar jag henne villkorslöst och jag skulle gå igenom eld och vatten för hennes skull. Det vet jag att hon gör för mig också, hon är en stooor mammagris hi hi. Vi tycker om varann lika mycket, vi är ett oslagbart team♥.
 
Dagen måste såklart firas på något sett, det är inte varje dag ens "bebis" blir två år gammal. Får se vad vi hittar på för att göra denna dag oförglömlig.
 

Norrland

Har haft en fantastisk vecka uppe i Backe och hade lätt kunnat stanna några dagar till.

Har varit utan teckning på mobilen, inget internet och fått elda dygnet runt i spisen för att hålla uppe värmen i huset-så härligt med kontraster i livet.

Shabby älskade norrland och gården, hon ville absolut inte åka hem till stan. Men nu har jag lovat både henne och mig själv att vi åker upp en vecka i sommar. Sex år sedan jag var där sist och det är något speciellt med sommaren uppe i norr, det är något jag längtar tillbaka till. Backe är en del av min uppväxt och mitt liv, har varit där varje sommar ända sedan jag var liten fram tills för några år sedan.

Julklappar-uppdaterad

Har tvingats ändra min önskelista för Jonas blev skogstokig när han fick se de rosa sakerna....Han säger att jag inte får ta hem en enda mer rosa sak/pryl/grej, inte ens om det är en julklapp. Trams!!
Störd är vad han är, men nu är det som det är så därför kommer en ny, uppdaterad önskelista.
Presentkort på Chilli, har hittat massor av möbler och inredning som jag vill ha hem.
Klocka Tomas Sabo It Girl- Finns bla här
Ny resväska i leopard- Har bla sett den i en butik i Allum, inne i stan mm.
En lampa som ser ut som en kanin, finns bla finns här
Träns High Jump Revolution
Träns High Jump Revolution från PS of Sweden. Finns här: LÄNK
Presentkort på Cervera
En kaffemaskin i någon form som vi kan ha på vår "kaffe bänk" i det nya köket. Gärna en som man kan skumma mjölk i.
En liten vinkyl till vår kök.
En grå bäddsoffa till vårt gästrum/kontor.
Smink- Anastasi dipbrow. Finns bla på NK och Grand Parfymeri.
Stövel från DinSko i strl 39.