Skinn jeansen

I morse fick jag äntligen på mig mina skinny jeans. När jag köpte dem för 2 mån sedan så var de för tajta för att använda. Men nu efter en tids striks Lchf, med några fusk dagar sitter de bra! Härlig känsla!
Nu ska jag få på mig skinny jeansen nr 2 som är en strl mindre...de ligger i garderoben och väntar :-D


Tvåa i tabellen

Ni som känner mig vet att jag är en inbiten Blåvitt supporten. Förra säsongen och många år innan dess har jag gått på de flesta hemma matcherna, och även många bortamatcher. Favorit minnet är såklart vinsten till SM guldet på hemmaplan på Ullevi. Eller guldet i svenskacupen i Stockholm förra året...Svårt att välja.

I år fick jag tyvärr omprioritera och tiden och pengarna fick istället gå till huset. Har inte gått på en enda match i år vilket är otroligt dåligt av mig, men var sak har sin tid. I år fick hemmet gå före fotbollen.
 
Gissa hur glad jag blev när jag vaknade upp till en allsvensk tabell där blåvitt ligger tvåa?! Så jävla gött! Synd att Malmö ligger 9 poäng före, det blir svårt att äta upp det försprånget. Men de är på god väg! Heja Blåvitt:)
 
 

Årstidsdepression?

Alltså jag tror fan att jag lider av en depression, en årstidsdepression!?
 
Jag är konstant trött, är apatisk och oföretagsam, är sur och arg, har nära till gråten och har inte lust eller energi till att göra något.  Jag som alltid brukar vara på bra humör, är lättsamt och positiv! Jag är en obotlig optimist och nu är allt som brukar vara "jag" helt borta, vart tog jag vägen? Vad hände med min personlighet?
Senast i går påpekade Jonas hur jävla arg jag var och att det såg ut som om jag typ skulle slå honom med knutna nävar. Ha ha det skulle jag såklart inte men jag är jävligt sur och vresig just nu, hatar allt och alla men mest hatar jag mig själv. Det är sjukt att leva med dessa känslor hela dagarna, jag vantrivs med att leva i mig just nu.
I helgen har jag på riktigt sovit 50% av tiden. Hade ingen ork eller vilja till att stiga upp och ta tag i mig själv utan ville bara somna om för att slippa med vardagen. Alltså vad händer, jag börjar bli rädd för mig själv...
 
 
Hittade just en artikel om Årstidsdepression och symptomen verkar stämma in på hur jag mår just nu. Måste bli bättre på att vistas ute, träna och ska börja äta b-vitaminer. Hoppas på att detta snart ger sig för såhär orkar jag inte må länge till.
 

Är du alltid trött?

Årstidsbunden depression

Brukar du bli deppig i samband med årstidsväxlingar? Då kan du lida av årstidsbunden depression. Exakt varför vissa drabbas vet man inte. En trolig orsak är att produktionen av hormonet melatonin, hjärnans sömnmedel, ökar under den mörka årstiden. Substansen serotonin liksom ärftlighet och levnadsvanor tros också spela roll för risken att drabbas.

Symtom

Den som lider av årstidsbunden depression känner sig ofta extremt trött även om man sover mer än vanligt. Andra symtom är nedstämdhet, irritation, koncentrationssvårigheter, sötsug, viktökning och nedsatt immunförsvar.

Detta kan du göra själv

Vistas utomhus i dagsljus så mycket som möjligt. Undvik solglasögon, det är via ögonen kroppen tillgodogör sig ljuset. Regelbunden motion, helst utomhus, kan göra underverk. Promenader duger alldeles utmärkt.