Vin o tapas

Jag och Annika är experter på att bjuda ut oss själva på restaurang, och imorgon blir inget undantag. Tänkte ta en liten after work middag på Vin o tapas som förutom att vara en jätte mysig restaurang, har stans goaste tapas. Ska träffas där klockan 20.00 vilket passar mig perfekt för då hinner jag träna innan. Och eftersom jag tar cykeln in till stan sen innebär det att all motion jag fått ger mer plats i magen för massa tapas. Längtar tills i morgon!

Har kommit på mig själv med att mer och mer välja bort fest och supa kvällarna, för att istället äta gott med nära och kära och ta ett glas eller två för att sedan komma hem i tid. Vet inte vad som hänt. Antar att det beror på att min 23 åriga födelsedag närmar sig med stormsteg. Eller så beror det på att jag helt enkelt tröttnat på utelivet och bakis dagen som kommer med den...

Today

Jösses vad den här förmiddagen har gått fort. Har knappt hunnit fatta är det är tisdag och den är snart redan över...Beror väl på att jag har mycket att stå i idag. Var på banken i förmiddags och diskuterade bolån. Har fått lånelöfte av Nordea men det skadar aldrig att kolla upp konkurrenterna. Var på Handelsbanken och pratade och kom fram till mycket bra. de erbjöd oss 1.78% ränta vilket är snäppet bättre än Nordea. Så vi får se vilka vi väljer

Efter jobbet ska jag snabbt som ögat ta mig ner till träningen och gå på en timmes body pump. Kan verkligen behövas, för i helgen blev det inte mycket gjort. Låg med i lodrät läge och solade;)
Efter träningen ska familjen Wahlgren/Fryksdahl (=jag, Jonas och Ebba) till min mamma på grill partaj. Ska bli så himla mysigt. Har köpt med mig en liten present till amma, hoppas hon gillar den. Märks att man är vuxen när man till och med tänker på att ta med sig "presenter" varje gång man är bortbjuden. Har dessutom kommit på mig själv med att disk ur varenda liten burk som tar slut, för de kan vara bra till lunch lådor....Hjälp snart är jag pensionär om jag fotsätter i den här takten.

Var sugen på att köpa med mig en tårta till mamma för att fira Ebbas födelsedag, men bestämde mig snabbt för att det är lite för mycket. Är dock ett bra tillfälle att få komma undan med att äta tårta en vardag, men som sagt, jag höll mig ifrån tårtdisken...

Ska se till att ta med badkläder till mammsen så att vi kan ta ett dopp inne i ån. Det hade varit gött! Igår kväll efter ett snabb besök på Frankes åkte vi faktiskt upp till Skatås och tog oss ett dopp. Vattnet var supervarmt men bryggan var full av snorungar som skrek och körde moped. Var verkligen inte lika lugnt och skönt som det brukar vara där uppe...

Födelsedagsbarn

I dag är den en familjemedlem som fyller år....Det är inte jag, inte Jonas, inte Döden utan det är faktiskt lilla Ebbisen. Idag fyller hon 7 år. Det ska såklart firas med mjukmat och tårta!!

Tänk av Ebba är hela 7 år, get är gammalt för att vara hund framförallt när det kommer till rasen Engelsk Bulldogg. Vet inte hur gamla de brukar bli men de säger väl mellan 6 och 10. Pratade dock men en gubbe som jag mötte på Ica och hand bulldogg blev faktiskt hela 16 år gammal. Så det finns hopp!
Tror dock inte att Ebba lever så länge, men än så länge är hon frisk och kry så ett par år till hoppas vi såklart på...Men det märks faktiskt att hon blivit äldre den senaste tiden, hon är tröttare, och mer orkeslös. Har väl en del att göra med värmen också, men främst beror det nog på hennes ålder. Man kan ju inte vara ungdom livet ut!!

 

Världens bästa Ebba och världens bästa hund. Jag är så glad över att hon är våran och jag älskar henns så mycket det bara går!