Baka Cupcakes

Var nyss inne på Bagaren och Kocken och blev fattig...Köpte lite smått och gott som jag ska ha när jag bakar. Tänkte göra cupcakes någon dag.
Hittade cupcake frosting på burk från USA på Ica focus och den måste jag testa! Antagligen är det både godare och billigare med egen frosting men det är kul att prova något annat, något nytt.
 
Någon måste komma hem till oss och hjälpa oss äta upp allt jag bakar, annars kommer vi bli smällfeta  Någon som är sugen på bröd, bullar eller cupcakes?
 
För 300:- på Bagaren och Kocken får du: Ett cupcake kit med formar (var på rean 40:- annars hade jag aldrig köpt det, jag gör hellre min egna smet från grunden), 2 paket socker pasta-jag valde rosa och svart, en set med skulpturknivar, en spritspåse och en degskrapa.

Min smemester i bildform

 
Mina 2 veckors semester minus 4 dagar har jag spenderat på bästa sett! Har hunnit med mycket trots att jag bara varit ledig i 6 dagar.
Har bland annat ätit många, goda middagar ihop med vänner, varit på Brännö och åkt wakeboard, plockat svamp och bakat ihjäl mig på min nya kitchen aid. Har bakat bröd, bullar och choklad mouse:)

Mistral VIII

Har fått bilder på hur Mistral såg ut när förra ägaren köpte honom i Spanien 2009. Då var han 7 år och hingst. Han ni sett en snyggare häst någon gång?! Trodde väl inte det...
 
Tänk att han numera är "min"...Inte lika mörk skimmel, inte lika lång man och svans och ingen hingst längre men lika fin nu som då!
 
Har förresten bokat in ett träningspass med Amy på Söndag vid lunch, så då ska både han och jag få svettas lite. Egentligen till ingen nytta då det inte blir något läger för vår del, är sååå besviken och ledsen över det. Men va fan kan jag göra!? Ingen idé att deppa ihop utan nu blickar vi framåt, det kommer fler läger att åka på.
Dock surt att jag betalt över 3500:- för något som inte blir av. Tveksamt om jag får tillbaka ett öre då det är mitt eget fel att vi inte kan komma/åka. Men jag hoppas att vi får tillbaka en liten del av summan, det är ändå mycket pengar det handlar om och jag har slitit för att spara ihop dem:(