Island var grymt!

Nu är jag tillbaka efter en vecka på Island. Är trött men jävligt nöjd med resan. Vi har gjort så mycket roligt, sett sån häftig natur och varit med hur mycket upplevelser som helst, så det räcker för år framöver.

Har tagit massvis med bilder, ska lägga upp ett helt bildregn i morgon. Ni kommer bli avundsjuka när ni sett vad jag har varit med om...

Mot Island

Nu går snart flyget till Island, 10 grader kallt och regn känns lagom lockande! Men det gör inte så mycket, ser fram emot det här. Ska bli häftigt att få uppleva den häftiga naturen, var så liten sist jag var där så jag uppskattade det nog inte tillräckligt.

Väskan är i alle fall packad, allt fick såklart inte plats...Jag har alltid för mycket grejer med mig. Nu ska jag bara växla pengar sedan är jag redo!

Island here i come!


Väskan är packad och jag är redo!

Det höll inte länge!

Jag har redan börjat fjälla! Säger man så, fjälla, flå? Ja ni fattar vad jag menar, min bruna färg håller redan på att trilla av. Jag som har smörjt in mig så...tydligen hjälpte det inte.
Har ljusa fläckar över hela kroppen där huden har lossnat. Fy vad fult.

Men ärligt talat så gör det inte så värst mycket, om två veckor ligger jag på en strand i Tunisien och då lär jag få tillbaka den bruna färgen:)


Sol allergi, och får inte behålla den bruna färgen mer än i två dagar. Toppen Sara, du är en riktig sol människa-NOT!