Hoppträning 30/11

I går hade jag hoppträning för Gunilla Fredriksson, förbundskapten i det svenska OS laget i fälttävlan. Sjukt stort att ha avverkat 1.5 timmes träning för henne. Tänkt att lilla jag har tränat för förbundskapten i OS landslaget....?! Sjukt.
Hon var väldigt kunnig, mjuk, lyhörd och trygg. Såklart var hon grymt duktig, såg precis vilka fel man gjorde och hur man skulle rätta till dem. Hon såg allt!
Det kändes både roligt och lärorikt att träna för henne och två träningar återstår nu. Vi har bokat in henne tre gånger nu under vintern så tills nästa gång ska jag öva, öva och öva på alla tips hon gav. Nästa träning är den 27/11.
 
 

Halloween

Halloween är verkligen en festligt tillställning och skulle vilja ha en Halloween fest igen någon gång. Får bli nästa år tror jag...Eller så styr jag upp en hemma i sista sekund?! En Halloweenfest light version...
 
Jag älskar att klä ut mig, ha temafester mm så Halloween är verkligen något jag diggar.
Kom just på att jag måste köpa hem godis så att jag är förbered när ungarna knackar på dörren.  Nu när man är svenne banan som bor i radhusområde så får man räkna med att ungarna knackar på.
 

Galen helg

I fredags var det tjejkväll som slutade på Heaven23, var hemma runt 01-02 tiden skulle jag gissa på. Var lagom tuff på jobbet dagen efter ha ha.
Men skamm den som ger sig! Efter jobbet mötte jag upp johan och Jonas och vi hamnade på John Scotts. Där blev vi kvar till midnatt, drog hem till oss och körde lite efterfest. Hade sjukt roligt, det var en magisk kväll och natt med många skratt.
Söndagen bestod alltså på soffan kan jag lova.
Jag är för gammal för två utekvällar i rad, måste ta igen mig i en vecka efteråt innan jag blir människa igen! Men oj vad jag kommer kunna leva länge på den här helgen, har haft såååå kul och jag älskar mina vänner och min ssambo
.
Två stjärnor på väg hem i taxin;-)