Promenad

I går kväll gick jag på en både mysig och givande promenad med Ruth och moppsarna. Det var så himla fint ute! Somrigt och varmt men ändå höstigt.
Hundarna var crazy och badade, jag och Ruth varor hurtiga☺

Heminredning

Har några nya guldkorn där hemma som jag verkligen gillar:

Ny juicepress och en fantastisk Klong vas, båda är födelsedagspresenter. Samt en ny lampa med marmorerad fot och stor glödlampa från Lagerhause. I lovet it!

En tidig morgon

I morse var jag uppe 06.40 för att vara hos veterinären kl 07 med en av kattungarna. I fredags eftermiddag fick hon en klo jag ögat och jag satt då i 3 tim hos veterinären. Idag är det dags för operation. Är så rädd för hur det ska gå...kommer hon bli helt återställd? Kommer det gå bra?
Tycker så synd om lillan som har ont och är rädd.

Tur i oturen dock att klon inte tog i själva ögat utan i ögonlocket. Men det måste såklart ändå åtgärdas. De måste klippa bort den skadade delen av det inre ögonlocket för att det ska läka ihop.
Ca 7000:- kommer det kosta mig. Kul såhär efter semester och utlandsresa. Men vad gör man inte för de små varelserna? Allt alltid!

Har haft sån sjuk oro och ångest i helgen över det här. Trycket över bröstet har varit enormt. Fan vilken jävla soppa och otur. Orkar inte med fler sjuka eller skadade djur. Vill ha lite medgång och medvind ett tag nu.